Nokia Suzume: Εντοπίστηκε στο Geekbench με Exynos 7884B, Android 12

, Nokia Suzume: Εντοπίστηκε στο Geekbench με Exynos 7884B, Android 12

To πρώτο Nokia τηλέφωνο που τροφοδοτείται από chipset Exynos μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench.

Πρόκειται για το Nokia “Suzume”, το οποίο είναι εξοπλισμένο με Exynos 7884B, ένα τσιπ 14 nm με σχετικά παλιό υλικό – δύο πυρήνες Cortex-A73 και έξι πυρήνες A53, συν ένα Mali-G71 MP2 και ένα μόντεμ LTE. Σύμφωνα με το Geekbench, το σύμπλεγμα A73 ήταν χρονισμένο στα 2,1 GHz, ενώ το σύμπλεγμα A53 στα 1,7 GHz.

Ακόμα, το τηλέφωνο θα έχει 3 GB μνήμη RAM και εκτελεί πλήρες Android 12.

, Nokia Suzume: Εντοπίστηκε στο Geekbench με Exynos 7884B, Android 12

Το Nokia Suzume (που στα Ιαπωνικά σημαίνει σπουργίτι) ίσως είναι ένα από τα τέσσερα τηλέφωνα που διέρρευσαν πριν από μερικές εβδομάδες. Δύο από αυτά ήταν τηλέφωνα Go Edition, οπότε εξαιρούνται, αλλά τα άλλα δύο έμοιαζαν με συσκευές μεσαίας κατηγορίας με τριπλές κάμερες και εγκοπές LCD. Μέχρι στιγμής αυτά είναι γνωστά μόνο ως N150DL και N153DL, επομένως δεν είναι σαφές εάν το κωδικό όνομα Suzume ανήκει σε κάποιο από αυτά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Samsung

Galaxy Watch7 Ultra: Η Samsung ανακοινώνει το 3nm Exynos W1000 που θα το τροφοδοτεί

H Samsung ανακοίνωσε το chipset Exynos W1000, το οποίο πρόκειται να τροφοδοτήσει τα επερχόμενα Galaxy Watch7 και Watch7 Ultra.

Gear Exynos Google Pixel

Pixel 10: Νέα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι το Tensor G5 θα κατασκευαστεί από την TSMC

Όλα τα chipset Tensor μέχρι στιγμής, αλλά και το επερχόμενο Tensor G4, είναι βασισμένα σε τσιπ Exynos και έχουν κατασκευαστεί από τη Samsung.

Gear Exynos featured Galaxy

Η Samsung φέρεται να εργάζεται σε έναν κόμβο 2 nm για το Exynos 2600

Νωρίτερα αυτό το μήνα η Samsung ανακοίνωσε ότι προετοιμάζει τα χυτήρια της για μαζική παραγωγή του πρώτου chipset 3nm Exynos χρησιμοποιώντας το σχεδιασμό GAA.

Business Exynos featured Samsung

Η Samsung ετοιμάζεται για τη μαζική παραγωγή του πρώτου της τσιπ Exynos 3nm

Samsung και Synopsys ανακοίνωσαν με δελτίο Τύπου ότι τα χυτήρια της Samsung ετοιμάζονται για τη μαζική παραγωγή του πρώτου τσιπ Exynos 3nm.