Nokia Suzume: Εντοπίστηκε στο Geekbench με Exynos 7884B, Android 12

, Nokia Suzume: Εντοπίστηκε στο Geekbench με Exynos 7884B, Android 12

To πρώτο Nokia τηλέφωνο που τροφοδοτείται από chipset Exynos μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench.

Πρόκειται για το Nokia “Suzume”, το οποίο είναι εξοπλισμένο με Exynos 7884B, ένα τσιπ 14 nm με σχετικά παλιό υλικό – δύο πυρήνες Cortex-A73 και έξι πυρήνες A53, συν ένα Mali-G71 MP2 και ένα μόντεμ LTE. Σύμφωνα με το Geekbench, το σύμπλεγμα A73 ήταν χρονισμένο στα 2,1 GHz, ενώ το σύμπλεγμα A53 στα 1,7 GHz.

Ακόμα, το τηλέφωνο θα έχει 3 GB μνήμη RAM και εκτελεί πλήρες Android 12.

, Nokia Suzume: Εντοπίστηκε στο Geekbench με Exynos 7884B, Android 12

Το Nokia Suzume (που στα Ιαπωνικά σημαίνει σπουργίτι) ίσως είναι ένα από τα τέσσερα τηλέφωνα που διέρρευσαν πριν από μερικές εβδομάδες. Δύο από αυτά ήταν τηλέφωνα Go Edition, οπότε εξαιρούνται, αλλά τα άλλα δύο έμοιαζαν με συσκευές μεσαίας κατηγορίας με τριπλές κάμερες και εγκοπές LCD. Μέχρι στιγμής αυτά είναι γνωστά μόνο ως N150DL και N153DL, επομένως δεν είναι σαφές εάν το κωδικό όνομα Suzume ανήκει σε κάποιο από αυτά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Smartphones Exynos featured Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες ότι έρχεται με τσιπ Exynos

Το Samsung Galaxy Z Flip 5 που κυκλοφόρησε πέρυσι ήρθε με το SoC Snapdragon 8 Gen 2, ωστόσο νέες φήμες θέλουν αυτό να αλλάζει φέτος.