Nokia Windows Phone 7 concept smartphones #2

Τα πρώτα mockup smartphones της Nokia με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7 που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Engadget εχθές, δεν ήταν έργο κάποιου ευφάνταστου καλλιτέχνη αλλά επίσημα σχέδια της Nokia για επερχόμενα (ίσως) μοντέλα. Σήμερα στο event που πραγματοποίησε η Nokia στη Βαρκελώνη παρουσιάστηκε ακόμα μια εικόνα.



Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2011 1:52

Σχόλια

  • Εντάξει, πιστέυω ότι είναι πανέμορφα και ήδη αρχίζω να ξεχνάω τα κάλλη του XPERIA Arc :)

  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑ.ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΝΟΚΙΑ...ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΑ!

  • Επιτελους. Η νοκια εβγαλε στυλατα κινητα χωρις symbian. Θελω να πιστευω οτι δεν τηα παρατησει ομως το λογισμικο της τωρα γιατι ειναι κριμα να κρεμασει οσους αγορασαν τα τελευταια μοντελα της

  • εγω θα θελα ενα united market place και για symbian αλλα και για windows phone7.
    γιατι ετσι δεν θα πεθανουν ολοκαινουργες συσκευες,Ποιος θα κατσει να φτιαξει εφαρμογη για το ovi store εφοσον ξερουν οτι το symbian πεθαινει?εδω η rovio που ειναι απο φιλανδια εγραψε στο twitter οτι ηρθε το τελος της νοκια.Στη τελικη ωραιες κινησεις ολες αυτες αλλα κρεμανε τους symbian 3 users ενω τα κινητα αυτα εχουν πολλες δυνατοτητες.

  • Τα κινητά είναι πανέμορφα. Αν βοηθήσει η τεχνογνωσία της ΝΟΚΙΑ ώστε να βελτιωθούν γρήγορα τα wp7, ειδικά multitasking, bt, video call και ελληνική γλώσσα για μένα, πιστεύω θα παίξουν πολύ δυνατά στην αγορά...

  • Εντάξει, επειδή έκανε τη συμφωνία με τη Microsoft γι' αυτά τα νέα μοντέλα, δεν πιστεύω να παρατήσει το Symbian τελείως με αποτέλεσμα να κρεμάσει τους Symbian users, ειδικά αυτούς που έχουν τα τελευταία μοντέλα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.