Nokia Phablet, 6 ίντσες 1080p και κάμερα 20 Megapixel;

Τους τελευταίους μήνες, πολλές διαρροές έχουν κάνει την εμφάνιση τους για τα νέα σχέδια της Nokia που φαίνεται να παίρνουν την τελική τους μορφή και να είναι έτοιμα προς παρουσίαση στο ευρύ κοινό στα τέλη του Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που διέρρευσαν, η Nokia ετοιμάζει ενδιαφέρον event στη Νέα Υόρκη στις 26, 27 Σεπτεμβρίου.

Στο event θα παρουσιάσει ένα phablet 6 ιντσών, με ανάλυση 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm και κάμερα 20 Megapixel. Επιπλέον πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ λεπτή συσκευή, ενώ γίνεται λίγο μεγαλύτερη στη περιοχή της κάμερας όπως και το Lumia 925. Μαζί με την παρουσίαση των συσκευών, λογικά θα γίνει και η παρουσίαση της έκδοσης GRD3 για τα Windows Phone, που επεκτείνει την υποστήριξη υλικού σε οθόνες μεγαλύτερες των 5 ιντσών και ανάλυσης 1080p.

Στο event θα παρουσιαστεί και tablet βασισμένο σε Windows 8 RT, μάλλον πρόκειται για το tablet με κωδική ονομασία Rivendell που αναφέραμε πριν λίγες ημέρες. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά θα βρούμε chipset Snapdragon 800 χρονισμένο σε συχνότητα πάνω από 2.1GHz , 10.1 ίντσες οθόνη με ανάλυση 1080p, πολλαπλές θύρες USB, micro HDMI και φυσικά WiFi N. Εκτός από τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχει πληκτρολόγιο α λα Microsoft Touch and Type.

Nokia, Nokia Phablet, 6 ίντσες 1080p και κάμερα 20 Megapixel;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixtri

Περιμένω το tablet 🙂 Η ΝΟΚΙΑ κάνει πολύ καλή δουλειά, ελπίζω να ανταμειφθεί. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην εταιρεία τον τελευταίο χρόνο!

christos

Τα windows phones έχουν αρχίσει και βρίσκουν τον δρόμο τους. ΄Ήδη στη Λατινική Αμερική βρίσκονται στην δεύτερη θέση των πωλήσεων ενώ σε Ρωσσία, Ταιβάν και άλλες χώρες ξεπέρασαν το ios. Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενα. Με 2-3 κινήσεις από microsoft θα ξεπεράσει σε κανένα χρόνο το ios.

Apostolis Vlv

πολύ hot ο Σεπτέμβρης!

Manthos

Και μόνο που είναι Windows φτάνει. Μακριά και ας έχει της παναγιάς τα μάτια πάνω. Δεν την ξαναπατάω.

Geo

Όντως τα WP έχουν αρχίσει να πέρνουν φωτιά. Απο το προπέρσινο 2,6% της αγοράς (που ήταν πίσω ακόμα και απο το παρατημένο Bada) είναι στο φετινό 3,7%. Τους πήρε 2 χρόνια αλλά κατάφεραν να περάσουν το Bada (που η Samsung το παράτησε εντελώς) και το Blackberry (που η RIM έκανε αναδιοργάνωση απο την αρχή και καθυστέρησε σχεδόν ένα χρόνο την καινούρια έκδοση).

GO GO GO Microsoft. Αν συνεχίσεις έτσι το 2459 ίσως είσαι μόλις 40% πίσω απο το Android!!!!

stavros1211

@Geo Αγαπητέ φίλε μου μην ζορίζεσαι τόσο πολύ…
Το να υπάρχει και ένας τρίτος παίχτης στο παιχνίδι είναι προς το συμφέρον όλων μας!
Έστω και αν αυτός ο παίχτης είναι τα WP8! Όσο και να μην σας αρέσει…!

tasos1994

ακριβως φιλε….!τωρα για το φαμπλετ εγω εχω διαβασει κι για 41 mps!

manolis

κύριοι με τα android μην χαίρεστε όπως χαιρόταν και καμάρωνε η apple.
Oι προβλέψεις για το μερ.αγοράς των wp για το 2017 σταματάει στο 45%…

Gmis

η nokia ειναι χωρις αμφιβολια η κορυφαια κατασκευαστρια εταιρεια … αν ηθελα φαμπλετ αυτο θα διαλεγα ! το πρωτο φαμπλετ με wp8 !!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.