Nokia X7 Symbian Anna βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε όχι ένα αλλά δύο Nokia X7 με τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Symbian Anna. Με οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 960×540 pixels τεχνολογίας AMOLED, αλουμινένιο σασί, κάμερα 8 Megapixel και ανανεομένο user interface για να κάνεις με λιγότερα κλικ περισσότερα πράγματα. Δείτε το βίντεο.

Nokia X7
Λειτουργικό σύστημα: Symbian Anna
3G/ HSPA
Επεξεργαστής: 680 MHz
Μνήμη RAM: 256MB
Οθόνη: 4 ιντσών, AMOLED, 640×360 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel, 720p HD video, dual led flash
Εσωτερική μνήμη: 1GB
Kάρτα μνήμης: microSD (έως 32GB)
Bluetooth 3.0, USB on-the-go, WiFi, GPS, FM Radio
Μπαταρία: 1300 mAh
Διαστάσεις: 119.7×62.8×11.9 χλστ.
Βάρος: 146 γρ.


Επεξεργάστηκε την 17 Μαΐου 2011 19:44

Σχόλια

  • Παιδιά λίγο υπομονή, τώρα έκανα public το βίντεο. Το είχα ανεβάσει από του Σουκού αλλά είχα embargo μέχρι σήμερα το απόγευμα για να το δημοσιοποιήσω ;)

    Σε λιγότερο από μια ώρα θα συναντηθώ και πάλι με το Nokia X7 και θα σας μεταφέρω περισσότερες πληροφορίες και εμπειρίες :)

  • Κώστα θα το χρησιμοποιήσεις καθόλου σαν προσωπικό σου τηλέφωνο?

  • Μολις το ειδα,εντελως αδιαφορο μου ειναι το ανανεωμενο symbian anna,κριμα παντως γιατι σαν συσκευη το Χ7 ειναι πολυ ωραιο!Η γνωμη μου ειναι οτι το εκαψε τζαμπα η Nokia,αν το καθυστερουσε και το εβγαζε με WP7 θα πουλουσε τρελα!

    • Ναι αυτό βλέπω και εγώ στα επίσημα specs στο Nokia Europe. Είχα την εντύπωση ότι έχει μεγαλύτερη ανάλυση... χμμμ....

  • Κώστα σε έκοψαν πάλι? ;P
    Ωραίο το τηλεφωνακι,μαρεσει το design του και τα ηχεία του αλλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μαζί(επεξεργαστής και ram) και το λειτουργικό του ειναιιιι...Κρίμα.....

  • Αυτό είναι καλό γιατί είναι τόσο καλή η οθόνη που την μπερδεύεις με ανώτερη.

  • με λειτουργικο συστημα symbian δεν πας πουθενα...η ΝΟΚΙΑ ειναι παααρα πολυ πισω!

  • μπορεί να είναι ότι να ναι το κινητό, όπως λένε και οι παραπάνω,
    αλλά ρε παιδιά τέτοια ηχεία μόνο σε δισκογραφικές συναντάς.

  • αυτό που θέλω εγώ να σχολιάσω είναι η γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί η Nokia.... Πραγματικά την έχει σιχαθεί η ψύχη μου!!!! Κατά τα άλλα το κινητό σαν συσκευή είναι όμορφη. Το λογισμικό όμως είναι απλά αδιάφορο πλέον.

  • μαλλον αυτο θα ειναι το επομενο κινητο μου!!!!!!!πολυ ωραιο κ βελτιωμενο το βρισκω!!!!!!!μπραβο nokia!!!!!!!!!!

  • Πολυ ωραιο εξωτερικα αλλα εσωτερικα μαπα και η μπαταρια 1300 mAh εσωτερικη μνημη 1GB
    μονο? που ζει η nokia..

  • Αργο το βλεπω, κριμα που εχει symbian το κινητο γιατι προκειται για ενα πολυ ωραιο κινητο

  • ρε αλανι θα βαλεις κανα βιντεο παρουσιαση κανονικγ με το huawei x5 ideos ή to zte skate αυτα ενδιαφερουν πιο πολυ τον κοσμο που κανουν μεχρι 200-230 ευρώ οχι αυτα τα πανακριβα κινητα που κανουν 500 και 600 ευρωωωωωωω.............!!!!!!!!!

  • μονο 1300 μπαταρια ε? πληροφοριακα το συμπιαν με 1300 βγαζει οσο κατι ανδροιδ με διπλασια (A)

  • tsamo, ευχαριστούμε!

    thanos, δύο ηχεία αυτά που δείχνω στο βίντεο :)

    jim, Το Nokia Χ7 μας έδειξαν ;)

    greg, το Huawei X5 το έχω ζητήσει εδώ και καιρό και μου έχουν πει ότι θα μου το στείλουν. Μια πρώτη επαφή είχαμε με βίντεο από τα τέλη Μαρτίου https://techblog.gr/mobile/huawei-ideos-x5-hands-on-3998 ;)

  • Κάτι τέτοια βλέπεις να πηγαίνει σφαίρα με μικρό επεξεργαστής και μπαίνεις σε σκέψεις αν κάνουν καλά που αφήνουν το σύμπιαν.Τί να πώ θα δούμε στο μέλλον!

    Ένας στεναχωρημένος και μπερδεμένος φίλος της νόκια!

  • Αρκετά πιο ενδιαφέρον η νέα έκδοση του Sympian!
    H οθονιές του θυμίζουν κάτι από Android.....καλή πρόταση από την Nokia αλλά το Sympian θα αποτρέψει πάρα πολλούς!

  • Δυο κουβεντούλες θα πω να τελειώνει το θέμα. Έχω βαρεθεί να ακούω από διαφόρους το android κάνει αυτό και αυτό, το iphone το άλλο και άλλες μπούρδες.

    Για το επαγγελματία το symbian είναι πολύ πιο σταθερό και υποστηρίζει tethering ενώ το android δεν μπορεί να συνδεθεί σε adhoc σύνδεση μέσω wifi.

    Η παραπάνω είναι μια από τις πολλές ελλείψεις του android ( που χρειάζονται βελτιωση). Το IOS είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο αλλά οι συσκευές φωτιά (πανάκριβες) !!!!!!!!

    Τελικά την εξέλιξη ενός λειτουργικού την ορίζει ο μέσος χρήστης που μπορεί να μην έχει και τόσο καλή γνώση και κοιτάζει μόνο το περιτύλιγμα.

  • Αποφάσισε τί ανάλυση έχει η οθόνη. Η Nokia πάντως το λέει ξεκάθαρα: 640x360 pixels. Φίλε είσαι μπροστά από την εποχή σου.

  • Κωστα το κινητο εχει τεσσερα ηχεια εχει δυο απο δεξια και δυο απο την αριστερη πλευρα αλιως πως θα ακουγονταν δυνατα. αυτο ακουγεται και πιο δυνατα απο το Ν95 μου και απο το W395 μου που εχω απιστευτο!!!!!!!!!!!!!! ποτε θα κυκλοφορειση!!?.επισεις δες εικονες για τα ηχεια https://www.nokia.gr/products/phones/nokia-x7-00/gallery αλλα βασικα εσυ το εχεις απο κοντα δεν το βλεπεις που εχει αλλα δυο απο πανω ηχεια ενα αριστερα και ενα δεξια γιατι στο βιντεο που ειδα εσυ δεν το προσεξες που εχει αλλα δυο ηχεια εκει που εβαλες μουσικη και νομιζω ειπες οτι εχει δυο αντι για τεσσερα ηχεια.

  • cVlachakis εσυ δεν πεζεις στο EsC ston et1 τα απογευματα.ορκιζομε οτι εχεις την ιδια φωνη με εναν απο εκει και λεω μηπως εισαι εσυ

  • Θα το επαιρνα, πολυ ομορφο τηλεφωνο και ωραιο λογισμικο!! Αλλα ο browser...ουτε δοντι καρχαρια να ηταν!! πολυ κολλημα...

  • Εγω το αγορασα μεταχειρισμενο...παρολο που εχει μικρη ραμ και επεξεργαστη δεν κολαει...ουτε λαγκαρει στα παιχνιδια αλλα επιδη εχω και το 4σ εμενα μου φενεται η αμολεντ του νοκια πολυ μετρια...κατα τα αλλα ειναι μια χαρα κινητο ιδικα αν δεν εχετε παει σε κατι καλυτερο θα σας ηκανοποιησει αρκετα... γνωμη μου στα + ποιοτητα καταστευης,διαρκεια μπαταριας,ανανεωμενο sybian belle,δυνατα ηχεια ,τιμη μεταχ. γυρο στα 200 καινουριο 300. στα - η αμολεντ δεν θα σας γεμισει το ματι..ο browser αργος.(ευτηχως υπαρχει ο opera),και το ovi store εχει πολυ σαβουρα και τα δωρεαν παιχνιδα εκτως μερικων εξερεσεων ειναι μαυρο χαλι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.