Χαρίζω, Goodie bag με συλλεκτικά καλούδια Nokia

Μόλις τώρα επέστρεψα από event της Nokia στην Αθήνα για την παρουσίαση του Nokia X7 με το αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα Symbian Anna. Φεύγοντας, ως είθισται σε παρόμοιες εκδηλώσεις μας έδωσαν από ένα αναμνηστικό δωράκι, μερικές φορές αυτό είναι απλά ένα USB stick άλλες πάλι goodie bag με συλλεκτικά καλούδια!

update: Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Γιώργος με το σχόλιο-συμμετοχή «το επομενο μου κινητο θα ειναι το χ7…τα σπαει…!!!». Ο νικητής προέκυψε με τυχαίο νούμερο μέσα από το Facebook Fan Page του Techblog και έχει ενημερωθεί με email. Σας ευχαριστώ όλους!

update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο νικητής θα ενημερωθεί με email. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας!

Κάντε δική σας τη goodie bag της Nokia αφήνοντας απλά ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο και αναφέροντας ποιο είναι ή ήταν το αγαπημένο σας μοντέλο κινητού Nokia. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 23:59 και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί στο email του αλλά και στο Fan Page του Techblog στο Facebook.

Προσοχή: Παρακαλώ μην αφήνετε σχόλια-συμμετοχές με διαφορετικό όνομα ή email. Μια συμμετοχή επιτρέπεται για τον κάθε ένα. Σεβαστείτε και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Καλή επιτυχία σε όλους!

Περιεχόμενα Nokia Goodie Bag: Ισοθερμικός θερμός, μαξιλαράκι για τα gadget σας, στυλό Nokia, USB Stick 2GB, ειδικό patch για να κολάνε τα gadget σας πάνω σε κάθε επιφάνεια.


Επεξεργάστηκε την 7 Ιουνίου 2011 15:51

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.