Nokia Ζoom Reinvented, Event τον Ιούλιο στη Νέα Υόρκη θα φέρει το EOS με Pure View

Μόλις ξεκίνησε η αποστολή προσκλήσεων από την Nokia για μεγάλο event στη Νέα Υόρκη στις 11 Ιουλίου όπου εκεί θα πρέπει να περιμένουμε το Nokia EOS με πραγματική κάμερα Pure View. Το event έχει τίτλο “Zoom Reinvented” και το Nokia EOS αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Nokia 808, μιας και η ζωή του Symbian ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η κίνηση της Nokia να κυκλοφορήσει τον διάδοχο με το νέο της λειτουργικό φαντάζει λογική.

Nokia zoom reinvented, Nokia Ζoom Reinvented, Event τον Ιούλιο στη Νέα Υόρκη θα φέρει το EOS με Pure View

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σπύρος

Η απάντηση της Nokia στη Samsung εε? Δε νομίζω να είναι τυχαίο που το πρωί ανακοινώθηκε επίσημα το s4 zoom και λίγο αργότερα άρχισαν να αποστέλονται οι προσκλήσεις της Nokia..
Ανυπομονούμε! 🙂

iceman

η microsoft ανακεινωσε την “ενωση” των τμηματων windows και windows mobile υπο μια διευθυνση και αναπτυξη. αυτο σημαινει δυο πραγματα, ή θελει να υπαρχει μια ενοποιημενη εμπειρια χρησης μεταξυ των δυο ή….. βλεποντας οτι κανει μια τρυπα στο νερο με τα wp phones να τα παρατησει…. αυτο βεβαια θα αφησει συξυλη την νοκια…. αντε τωρα να βρεις την ακρη….

Ορεστης

Μου μυριζει κι εδω οπτικο ζουμ…

GiannisMix

Ο/Η keysmith λέει σε αλλο αρθρο και εχει δικιο βαση αυτων που εχω μελετησει κι εγω:

“οπτικό” ζουμ κάνει και τώρα και το 808. όχι όμως ακριβώς «οπτικό» όπως μια compact με zoom lens. Δεν μεταβάλει εστιακή απόσταση ο φακός αλλά τα 8mp που παράγονται πχ από 38mp παράγονται σε 30, 25, 16, κτλ μέχρι τα 8. Είναι δλδ crop zoom και subsumble στα 8. Όσο τα pixel που χρησιμοποιούνται για να παραχθούν 8mp είναι περισσότερα αυτό το λένε «οπτικό ζουμ» που είναι μισο-αλήθεια.

Αυτη ειναι η τεχνολογια Pureview.. Γιατι να την αλλαξει με ενα απλο οπτικο ζουμ κ να μη το εκανε εξαρχης;; Ασυμφορο! Σιγουρα θα ειναι Pureview με αυτο το ημι-οπτικο ζουμ (αν μπορω να το χαρακτηρισω ετσι!)
Βαση φωτογραφιψν που εχω δει: “απιστευτο ζουμαρισμα!!!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.