Smartphones

Nord N100: Το πιο οικονομικό μοντέλο της OnePlus έχει τελικά 90Hz οθόνη

Αν και δε το περιμέναμε, τελικά μαθαίνουμε ότι το πιο οικονομικό OnePlus Nord, δηλαδή το N100, τελικά έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Την ανακάλυψη έκανε η ιστοσελίδα Android Authority, η οποία προμηθεύτηκε τη συσκευή από το Ηνωμένο Βασίλειο και βρήκε στις ρυθμίσεις ότι μπορεί ο χρήστης να επιλέξει μεταξύ 60Hz και 90Hz.

Μετά την ανακάλυψη του Android Authority, η OnePlus ανανέωσε την ιστοσελίδα της, αναγράφοντας πλέον ότι όντως η οθόνη του Nord N100 προσφέρει ρυθμό ανανέωσης έως 90Hz. Αυτό από μόνο του γεννά αρκετά ερωτήματα, καθώς η εταιρεία φαίνεται σα να το “ξέχασε”, αφού ούτε στην επίσημη παρουσίαση της συσκευής το ανέφερε αλλά ούτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της συσκευής.

Από την άλλη, ίσως η OnePlus μας δίνει ένα στοιχείο στο γιατί να μην αναφέρει ένα τόσο σημαντικό χαρακτηριστικό. Μετά την ανανέωση της επίσημης σελίδας, πλέον αναγράφεται ότι το Nord N100 είναι εξοπλισμένο με οθόνη 90Hz, όμως το πραγματικό refresh rate εξαρτάται από τις ρυθμίσεις, τις εφαρμογές αλλά και τα όρια του επεξεργαστή. Η τελευταία πρόταση τα λέει όλα, καθώς το οικονομικό μοντέλο της εταιρείας εξοπλίζεται με τον Snapdragon 460, ο οποίος ίσως δε μπορεί να προσφέρει μία smooth εμπειρία.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.