Λίγες εβδομάδες πριν, ο CEO της Nothing, Carl Pei, επιβεβαίωσε πως το Nothing Phone (2) θα έρθει με Snapdragon 8+ Gen 1 SoC,
Λίγες εβδομάδες πριν, ο CEO της Nothing, Carl Pei, επιβεβαίωσε πως το Nothing Phone (2) θα έρθει με Snapdragon 8+ Gen 1 SoC και μετά ότι θα τροφοδοτείται από μπαταρία 4.700 mAh. Τώρα η εταιρεία αποκάλυψε το μέγεθος της οθόνης του.
Η οθόνη του Nothing Phone (2) θα είναι 0,15″ μεγαλύτερη από την οθόνη του Phone (1), με διαγώνιo 6,7″. Αν και δεν αποκαλύφθηκε η ανάλυσή του, πιθανότατα θα διατηρήσει την FullHD+.
Ακόμα, είπε ότι η επερχόμενη συσκευή έχει αποτύπωμα άνθρακα 53,45 kg, το οποίο είναι περισσότερο από 5 kg λιγότερο από το Phone (1). Επίσης, χρησιμοποιεί 3 φορές περισσότερα ανακυκλωμένα ή βιολογικά εξαρτήματα , με τη συσκευασία λιανικής να είναι χωρίς πλαστικό.
Τέλος, για να γίνει το Phone (2) πιο βιώσιμο, η Nothing υποσχέθηκε τρία χρόνια ενημερώσεων Android και τέσσερα χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.
Η Nothing καταργεί το Lock Glimpse από τα Phone (a) και Phone (a) Pro μετά από αντιδράσεις, όμως η λειτουργία παραμένει σε Lite/CMF συσκευές με περιορισμούς.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου