O Senior Vice President του Android χρησιμοποιεί το Surface Duo

, O Senior Vice President του Android χρησιμοποιεί το Surface Duo

Το Surface Duo είναι η μεγάλη επιστροφή της Microsoft στα smartphones, όμως σηματοδοτεί και τη μετάβαση της εταιρείας από τo λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile στο Android. Φαίνεται πως πέραν της ίδιας της εταιρείας, της οποίας τα μέλη φροντίζουν να μας δείχνουν συνέχεια της συσκευές τους, υπάρχουν και άλλοι που λατρεύουν το Surface Duo.

O Hiroshi Lockheimer, Senior Vice Precident των τμημάτων Android, Chrome, Chrome OS και Google Play, ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter που κανείς δεν περίμενε. Η φωτογραφία περιλαμβάνει τα φαγητά yakitori και yakiniku, όμως στη μέση υπάρχει και ένα Surface Duo. Όπως φαίνεται, οι δύο πρώην αντίπαλοι των Mobile OS πλέον είναι φίλοι, καθώς ο Lockheimer είναι ο πρώτος άνθρωπος της ίδιας της Google που χρησιμοποιεί το Surface Duo.

Το Surface Duo αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, με Snapdragon 855, 6GB μνήμης RAM και δύο οθόνες. Ήδη έχουμε δει το λειτουργικό που έχει ετοιμάσει η Microsoft ώστε να αξιοποιούνται οι μοναδικές δυνατότητες της διπλής οθόνης, ενώ περιμένουμε να δούμε τιμή και διαθεσιμότητα,

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Και ανακοινώνουν την τιμή σε λίγες μέρες στα 400 ευρώ και παγκόσμια διάθεση, γεμίζει ο τόπος surface duo και μετά ξύπνησα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition της Samsung το περιμένουμε εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.

Gear featured Honor IFA 2024

Honor Watch 5: Μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, διάρκεια μπαταρίας 15 ημερών

Εκτός από την παγκόσμια κυκλοφορία του αναδιπλούμενου Magic V3, η Honor ανακοίνωσε το νέο της smartwatch Honor Watch 5.

Smartphones featured Honor

Honor Magic V3, MagicPad 2 και MagicBook Art 14: Ανακοινώθηκε η παγκόσμια κυκλοφορία τους

H Honor ανακοίνωσε το παγκόσμιο ντεμπούτο του αναδιπλούμενου Magic V3 μαζί με το tablet MagicPad 2 και το laptop MagicBook Art 14.