Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά των iPhone 11;

iPhone XI, Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά των iPhone 11;

Η Apple θα αποκαλύψει την νέα γενιά iPhone στις 10 Σεπτεμβρίου στο Steve Jobs Theater στο Cupertino ενώ η κυκλοφορία τους αναμένεται στις 20 Σεπτέμβρη. Ο Αμερικανικός κολοσσός έχει καταφέρει να μειώσει δραματικά τις διαρροές για τις νέες συσκευές με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε με σιγουριά να είναι ελάχιστα.

Ας ξεκινήσουμε αρχικά από την ονομασία. Τα iPhone 11 λέγεται πως θα ενσωματώνουν την λέξη “Pro”. Αυτό σημαίνει ότι η αγορά θα γνωρίσει τα iPhone XI Pro, XI Pro Max και ίσως δούμε μία αλλαγή στην ονομασία του budget smartphone και αντί για XIR ίσως το γνωρίσουμε ως iPhone XI.

iPhone XI, Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά των iPhone 11;

Επίσης, τον προηγούμενο μήνα είδαμε και το πρώτο βίντεο το οποίο αποκαλύπτει τον τελικό σχεδιασμό των τηλεφώνων. Σε αυτό αποκαλύπτεται το τετράγωνο πλαίσιο της κάμερας στην πάνω αριστερά γωνία όπου θα φιλοξενηθεί η διπλή ή τριπλή κάμερα ανάλογα με το μοντέλο.

Συνολικά την πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών αποκάλυψε ο γνωστός leakster, Ice Universe, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της iPhone XI σειράς.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από προηγούμενο leak, τα νέα smartphone θα έχουν οθόνη στις 6.1, 5.8 και 6.5 ίντσες, με ανάλυση 1792 x 828 pixels, 2436 x 1125 pixels και 2688 x 1242 pixels ενώ τα panel θα είναι τύπου LCD για το XIR και OLED για τα υπόλοιπα δύο.

Επιπλέον, τα τρία smartphone που σκοπεύει να λανσάρει στην αγορά η Apple δεν θα διαθέτουν ούτε 3D Touch, ούτε Touch ID και θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Face ID τεχνολογία που γνωρίσαμε με τον ερχομό του iPhone X.

Τα γρανάζια των iPhone XI θα αναλάβει να γυρίσει το A13 chip το οποίο γνωρίζουμε ότι έχει ξεκινήσει να παράγει μαζικά η TSMC σε συνδυασμό με 4GB μνήμη RAM για το XIR και 6GB για τα XI Pro και XI Pro Max. Η αγορά θα γνωρίσει μοντέλα με αποθηκευτικό χώρο που ξεκινάει από τα 64GB και θα φτάνει μέχρι τα 512GB.

Και τα τρία τηλέφωνα θα έχουν front facing κάμερα των 12MP. Στην πίσω πλευρά της R έκδοσης θα τοποθετηθεί διπλή κάμερα ενώ τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα θα ενσωματώνουν τριπλή κάμερα. Επίσης, όλα θα υποστηρίζουν το WiFi 6 αλλά η υποστήριξη του Apple Pencil θα περιοριστεί στις δύο ακριβότερες εκδόσεις.

Η νέα γενιά iPhone σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι η πρώτη που θα έχει φορτιστή με USB-C θύρα. Αυτός ο φορτιστής θα μπορεί να ξεκλειδώσει την γρήγορη φόρτιση ώστε να φορτίζεται η μπαταρία των 3.110, 3.190 και 3.500mAh αντίστοιχα.

Τέλος, γίνεται αναφορά και στην τιμή των τηλεφώνων. Το iPhone XIR θα ξεκινάει με τιμή $749, ενώ τα XI Pro και XI Pro Max θα έρθουν με τιμή $999 και $1.099.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Apple Pencil..
Δύσκολο αλλά όχι απίθανο και αυτό λόγο της πιθανής ονομασίας σε pro των OLED I phone .

Τα 6(!) GB RAM όμως τα θεωρώ πολύ δύσκολο έως απίθανο να μπουν αν αναλογιστεί κάποιος ότι τα I pad pro τελευταίας γενιάς φέρουν 4 GB . (Εκτος βέβαια από το κορυφαίο κ τελευταίο 12,9)Συσκευές με μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ram σε σχέση με τα I phone .

Γιωργος

εμενα μου φαινεται πολυ περιεγο ποσο εχουν μεγαλωσει την μπαταρια στο απλο 11 προ και στο max ειναι μονο 3.500 που σημαινει μικρη πολυ μικρη σε σχεση με τον ανταγωνισμο

Chris_BMW

Και στα δυο την μεγαλώσανε κατά 400 mAh.
Που είναι το περίεργο .
Όσον αφορά τα σχόλια περί μικρής μπαταρίας μου θυμίζουν τότε στο δημοτικό που συγκρίναμε ποιος την έχει μεγαλύτερη .. την μπαταρία …

Υ.Γ Ας μου εξηγήσει λίγο κάποιος γιατί το note 9 με 1000mAh μπαταρία κλείνει πρώτο στο παρακάτω βίντεο .. Από τους ειδήμονες εννοώ έτσι …

https://youtu.be/RTezwqJgo5M

SUPS

3174 εχει το xs max και to xs 2658(!!!)Συνεπως γ τ δεδομενα της… apple ειναι μεγαλη αυξηση κ στα 2..

John Real

Ουαου και USB c, και 3500 mah μπαταρία και izola σχεδιασμός για την κάμερα. Αξίζει άνετα τα 1500 ευρώ το max pro με τόσο innovation.

Εφετζης με Iphone

Καλα μιλαμε εχω παθει την πλακα μου.3500 mah μπαταρια…αυτο θα πει καινοτομια!Μπορω να πω οτι τα διελυσε τα κινεζακια..

Ιωάννη

Κανένας απόλυτος λόγος για να αγοράσει κάποιος αυτή τη συσκευή,ειτε ειναι φαν της εταιρίας είτε όχι.Στάσιμη για ακόμα μια φορά αν εξαιρέσουμε την τριπλή κάμερα η οποία μπορεί να δειχνει κάτι νέο και αξιόλογο αλλά σε καμμία περίπτωση δεν παρακινεί τους προηγούμενους αγοραστές να πανε σε κάτι καινούργιο.Η μπαταρία του οπως ανέφεραν και άλλοι ειναι για κλάματα συγκριτικά με άλλες ναυαρχίδες και το design προσωπικά το θεωρώ πολύ λίγο για iphone.Για αλλη μια χρονιά η apple με αφήνει αδιάφορο στο θεμα των smartphones και νομιζω οτι και οι ίδιοι δεν εστιάζουν άλλο εκει πέρα.Αν θέλετε να αγοράσετε iphone απλά καντε υπομονή μεχρι τη νέα χρονιά γιατί είμαι σίγουρος οτι θα αξίζει πολύ περισσότερο από το φετινό μετριότατο μοντέλο.

Agnostos13

Η ουσία δεν είναι το μέγεθος της μπαταρίας αλλά η αυτονομία της συσκευής και η ταχύτητα φόρτισης…

George

LCD στα 749$ γελάνε και οι πέτρες δεν αξίζουν με την καμία τα κινητά αυτά.. δυστυχώς
Τα μόνα καλά θα είναι οι κάμερες σίγουρα και ίσως να έχουν καλύτερη αυτονομία από τα παλιότερα iphone

DimCrete

Εγώ θα σχολιάσω κάτι που είχε δηλώσει στο παρελθόν η Apple όταν ερωτήθηκε γιατί τα χαραχτηριστικά των android συσκευών είναι πιο μπροστά τεχνολογικά σε σχέση με την Apple είχε ειπωθεί απο το αστέρι της φασκομηλιάς Tim Cook ότι εμείς δεν πειραματιζόμαστ αλλά περιμένουμε οι τεχνολογίες πρώτα να “ωριμάσουν”. Τώρα για όσους ασχολούνται με τεχνολογία αυτό μεταφράζεται να γίνουν πιο φθηνές προκειμένου το κέρδος της εκάστοτε συσκευής να παραμένει σταθερό ή να αυξάνεται. Είναι πολύ λογικό όσες πατέντες δεν μπορείς να “κλέψεις” και πρέπει να τις αγοράσεις ως τεχνολογία να περιμένεις 2-3 χρόνια παραπάνω προκειμένου να τις προσθέσεις σε μία συσκευή σου και να έχεις την πιο ακριβή συσκευή με το μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους. Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχουν αγοραστές που να το αποδέχονται αυτό. Και έως τώρα υπάρχουν. Μειώνονται τα ποσοστά αγοραστών? Ναί μειώνονται αλλα αυξάνεται και η τιμή οπότε το κέρδος παραμένει σταθερό η μειώνεται η άυξάνεται τόσο ελάχιστα που δεν δημιουργεί άγχος στην Apple προκειμένου να αλλάξει την τιμολογιακή πολιτική της. Όσο αφορά τα υπόλοιπα προιόντα της, παραμένει πρώτη στα smartwatch, έχει εξασφαλίσει πολύ καλές πωλήσεις στους υπολογιστές και αρχίζει να “ψήνεται” στο να δημιουργήσει λάπτοπ με καλές κάρτες γραφικών..μπαίνωντας σιγά σιγά και στο… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 11 iPhone 13 Black Friday 2022

Black Friday 2022: iPhone 11 με 499 ευρώ, iPhone 13 με 869 ευρώ

Οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών συσκευών βγάζουν σε προσφορά τα iPhone 11 και iPhone 13 σε τιμή που ταράζει ακόμα και τα καταστήματα του Skroutz.

Smartphones Apple featured iPhone

Leaker αποκαλύπτει ποια iPhone θα καταργηθούν σταδιακά

Η εταιρεία είχε διακόψει τα iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 8 και iPhone 8 Plus το 2020, ενώ πέρυσι κατήργησε τα iPhone 12 Pro και iPhone XR.

Smartphones iPhone 11 Samsung Galaxy S22

Ένα iPhone 11 νικά στα benchmarks το Samsung Galaxy S22

Θα περίμενε κανείς ο νεοφερμένος να νικά τον παλιό, αλλά μία κόντρα μεταξύ iPhone 11 και Samsung Galaxy S22 δείχνει το αντίθετο.

Software iOS Apple iPhone 11

iPhone 11: Με το iOS 14.5 update παρατηρείται καλύτερο ποσοστό υγείας την μπαταρίας

Μετά την εγκατάσταση του iOS 14.5 οι κάτοχοι iPhone 11 παρατηρούν ορθότερη λειτουργία στην μέτρηση της υγείας της μπαταρίας τους.