One More Thing: Νέο Apple Event στις 10 Νοεμβρίου

Apple, One More Thing: Νέο Apple Event στις 10 Νοεμβρίου

Η Apple ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει ένα νέο event στις 10 Νοεμβρίου, το οποίο φέρει την ονομασία One More Thing. Το event θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά στις 20:00 ώρα Ελλάδος και θα σας προσφέρουμε live ενημέρωση για όλα τα νέα από την εταιρεία.

Αυτό που περιμένουμε από το event είναι τα πρώτα μηχανήματα ARM της Apple. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το πρώτο ARM δείγμα της εταιρείας θα είναι ένα νέο Macbook 13 ιντσών, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν και άλλες προτάσεις. Επίσης, μαζί περιμένουμε και την επίσημη κυκλοφορία της νέας έκδοσης του macOS, Big Sur, η οποία βρίσκεται σε μορφή beta εδώ και μήνες.

Το περίεργο είναι πως η ονομασία του event είναι “One More Thing”, μία φράση που χρησιμοποιούσε αρκετά ο Steve Jobs για να παρουσιάσει κάτι τελευταίο και “καταπληκτικό”. Η τελευταία φορά που ακούσαμε αυτή τη φράση από την Apple σε event ήταν το 2017, όταν το “One More Thing” ήταν η παρουσίαση του επετειακού iPhone X. Όπως και να έχει, μας χωρίζουν μόλις 8 ημέρες από την παρουσίαση.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.