Smartphones

OnePlus 5T Star Wars Edition: Οι πρώτοι αγοραστές θα δώσουν τα ονόματα τους σε αστέρια

Η OnePlus έχει ανακοινώσει εδώ και λίγο καιρό την κυκλοφορία μιας συλλεκτικής έκδοσης του 5T, βγαλμένη από… έναν γαλαξία πολύ μακρινό. Το 5T Star Wars Limited Edition είναι διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό κομματιών παγκοσμίως και απευθύνεται στους φανατικούς των ταινιών Star Wars.

Παρά το γεγονός πως οι κάτοχοι της συλλεκτικής έκδοσης θα πρέπει να είναι ήδη… ευτυχισμένοι λόγω της αγορά της, η OnePlus αποφάσισε να κάνει μια έκπληξη στους πρώτους αγοραστές του smartphone. Συγκεκριμένα, τα 37 άτομα που αγόρασαν πρώτοι από όλους το 5T Star Wars θα δώσουν τα ονόματα τους σε ένα αστέρι ο καθένας (!). Η κίνηση αυτή της εταιρείας είναι εφικτή λόγω της συνεργασίας της με την Star Register, έναν από τους πιο γνωστούς οργανισμούς ονομασίας αστεριών παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Star Register δεν συνεργάζεται με την NASA ή την Διεθνή Αστρονομική Ένωση, κάτι που σημαίνει πως τα αστέρια που θα ονομαστούν σύμφωνα με τους πρώτους 37 αγοραστές του 5T Star Wars Edition θα αποθηκευτούν στην βάση δεδομένων της εταιρείας, αλλά δεν θα καταχωρηθούν ως επίσημες ονομασίες. Όπως και να έχει, η κίνηση της OnePlus είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αν συλλογιστεί κανείς πως δεν πρόκειται για ένα τρικ προώθησης, αφού τα συλλεκτικά smartphones έχουν ήδη πουληθεί. Σε περίπτωση θέλατε να αποκτήσετε το OnePlus 5T Star Wars Edition και είχατε επίσης στο νου σας την ονομασία ενός αστεριού, χάσατε την ευκαιρία να πετύχετε δύο τρυγόνια με ένα σμπάρο…!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 13:14

Σχόλια

  • πολύ καλή κίνηση, επόμενο βήμα να τους χαρίσει και ένα χωραφάκι στη Σελήνη!!! χεχεχε!!!!

  • @Μakis είναι που είναι διαστημικός ο ΕΝΦΙΑ σε πολλές περιπτώσεις, φαντάσου σε αυτή!!!! χεχεχε!!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.