OnePlus 11: Επιβίωσε από bend test μόνο με ραγισμένο πίσω glass [video]

To bend test από την ομάδα του καναλιού του Youtube JerryRigEverything είναι πλέον κλασικό. Πέρυσι τα OnePlus 10 Pro και OnePlus 10T δεν επιβίωσαν, κάτι που σίγουρα είναι κακή διαφήμιση για την ανθεκτικότητα των συσκευών της εταιρείας.

Τώρα ήρθε η σειρά του OnePlus 11 να υποστεί τα βασανιστήρια στα χέρια του Zach, ο οποίος ξεκινά γρατζουνώντας τη συσκευή. Το glass πάνω στην οθόνη χαράζει, λοιπόν, στο επίπεδο 6 της κλίμακας σκληρότητας Mohs, με βαθύτερες αυλακώσεις να εμφανίζονται στο επίπεδο 7.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, όπως και το κουμπί λειτουργίας. Η οθόνη διαρκεί για περισσότερα από 50 δευτερόλεπτα κάτω από αναμμένο αναπτήρα χωρίς να προκληθεί κάποια μόνιμη ζημιά στα pixel, κάτι που δεν είναι πάντα δεδομένο. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, ωστόσο, σταματά να λειτουργεί όταν υπάρχουν γρατσουνιές επιπέδου 7 στην οθόνη πάνω ακριβώς από το σημείο που βρίσκεται.

Στο τεστ κάμψης το πίσω γυαλί ραγίζει, αλλά το τηλέφωνο δε σπάει στα δύο και συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Αυτή είναι μια αξιοσημείωτη βελτίωση σε σύγκριση με τους προκατόχους του από το 2022, και με μια καλή θήκη θα μπορούσε να αποφευχθεί και το ράγισμα του glass στην πλάτη.

Επεξεργάστηκε την 1 Μαρτίου 2023 16:35

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.