Smartphones

OnePlus 11R: Μάθαμε specs και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

Οι προδιαγραφές του OnePlus 11R φέρεται να έχουν κυκλοφορήσει ολοκληρωτικά, αν και είχαμε ήδη μάθει τα περισσότερα από τον Σεπτέμβριο. Τώρα φαίνεται πως οι πληροφορίες έχουν διαρρεύσει από διαφορετική πηγή. Αν ταυτίζονται, σημαίνει πως φέρουν μια αξιοπιστία.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε από το mysmartprice μια νέα φωτογραφία του camera island από διαφορετική οπτική γωνία σε σύγκριση με αυτή που είδαμε την περασμένη εβδομάδα, όταν αποκαλύφθηκε επίσης ότι το 11R θα έρχεται με κυρτή οθόνη. Σε αυτό φαίνεται και το ρυθμιστικό ειδοποίησης.

Το OnePlus 11R λέγεται ότι έχει το chipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, ένα blaster υπερύθρων, μια οθόνη FHD+ 120 Hz, έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, LPDDR5 RAM, μια κύρια κάμερα 50 MP με τον αισθητήρα Sony IMX766 κατά πάσα πιθανότητα, μια ultrawide 13 MP, μια βοηθητική κάμερα 2 MP είτε macro είτε βάθους και μια selfie 16 MP μπροστά. Το τηλέφωνο θα έχει μπαταρία 5.000 mAh.

Το IR blaster που φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία χρησιμοποιείται για τον έλεγχο άλλων ηλεκτρονικών στο σπίτι ή το γραφείο. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η OnePlus περιλαμβάνει IR Blaster σε ένα από τα τηλέφωνά της.

Τον Σεπτέμβριο είχε αναφερθεί και ανάλυση οθόνης 1080×2412. Και επίσης αναφέρονταν επιλογές RAM (8/16GB), αποθηκευτικός χώρος (128/256GB) και γρήγορη φόρτιση 100W, ενώ η κάμερα ultrawide τότε παρουσιαζόταν ως 8 MP.

Επίσημη ανακοίνωση για την παρουσίαση δεν υπάρχει αλλά όλες οι πληροφορίες τη θέλουν να πλησιάζει.

Επεξεργάστηκε την 13 Δεκεμβρίου 2022 11:19

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.