OnePlus 12R: Με τεράστια μπαταρία 5.500mAh και LTPO 4.0 οθόνη

OnePlus 12R, OnePlus 12R: Με τεράστια μπαταρία 5.500mAh και LTPO 4.0 οθόνη

Η OnePlus συνεχίζει τα teaser για το επερχόμενο OnePlus 12R, που αναμένεται να φτάσει μαζί με το OnePlus 12, με μια ανάρτηση στο X από το προφίλ της στην Ινδία.

Εκεί, η εταιρεία επιβεβαίωσε τη σχεδίαση του smartphone και αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιανουαρίου. Αναφέρθηκε, μάλιστα στο OnePlus 12R ως “Smooth Beyond Belief”, δηλαδή με ομαλότερη λειτουργία από ότι θα μπορούσε κανείς να πιστέψει.

Αυτά τα τελευταία teaser αποκαλύπτουν ότι η συσκευή διαθέτει οθόνη LTPO 4.0, η οποία είναι ικανή για ένα ευρύ φάσμα ρυθμών ανανέωσης, συμπεριλαμβανομένων των 72 Hz και 90 Hz.

Σύμφωνα με την OnePlus, το 12R έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε τηλέφωνο. Είναι 5.500 mAh, δηλαδή περίπου 2% μεγαλύτερη από αυτή του OnePlus 12.

Ακόμα, πέρα από την τεχνολογία LTPO, η οθόνη του είναι μια μονάδα 6,78 ιντσών με προστασία Gorilla Glass Victus 2. Το τσιπ είναι το Snapdragon 8 Gen 2 του 2023, το οποίο συνδυάζεται με έως και 16 GB LPDDR5X RAM. Περιμένουμε το smartphone να είναι εξοπλισμένο μια κύρια κάμερα 50MP IMX890, μια ultrawide 8MP και μια macro 2MP, ενώ η φόρτιση πιθανότατα θα είναι 100W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓιώργοςΜ

Πολύ καλό φαίνεται μόνο που θα είναι σχετικά ασήκωτο με τέτοια μπαταρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.