Smartphones

OnePlus 3 & 3T: Αναβάθμιση σε Android Oreo

Η εταιρεία ανακοίνωσε πολύ πρόσφατα το πολυαναμενόμενο OnePlus 5T με οθόνη edge-to-edge, αλλά φέρνει ακόμη πιο ευχάριστα νέα για τους κατόχους των OnePlus 3 και OnePlus 3Τ, τα οποία αναβαθμίζονται σε Android Oreo.

Να θυμίσουμε ότι η OnePlus έχει πει πως το Android Oreo είναι η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση που παίρνουν τα OnePlus 3 και OnePlus 3Τ. Μετά το Oreo, τα updates θα είναι security patches και ξεχωριστά app updates.

Πριν από δυο μήνες η OnePlus έκανε διαθέσιμο το beta Android 8.0 Oreo για το OnePlus 3, αλλά το update ήταν για λίγους. Η ίδια υποσχέθηκε την αναβάθμιση πριν από το τέλος το έτους και κράτησε την υπόσχεσή της ξεκινώντας το OTA (over the air) update και αναμένεται να έρθει σε όλους μέσα στις επόμενες μέρες.

Όσο για το ολοκαίνουριο OnePlus 5T, η αναβάθμιση σε Oreo θα γίνει αρχές του 2018. Αυτό που αποφάσισε να κάνει η OnePlus είναι να ασχοληθεί πρώτα με το update συσκευών που είναι στα χέρια των χρηστών και όχι με το μοντέλο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Εν συντομία το Android 8.0 Oreo περιλαμβάνει: Parallel Apps, Picture in Picture, Auto-fill, Smart text selection, νέο Quick Settings design, security patch Σεπτεμβρίου. Στον Launcher προστέθηκαν notification dots, νέο app folder design.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Νοεμβρίου 2017 10:15

Σχόλια

  • Πριν από το 5άρι; Μπράβο.. Τι κόλπο είναι τούτο;
    Βέβαια, 5 και 5Τ θα πάρουν μαζί λογικά.. οπότε σε κανένα μήνα..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.