Smartphones

OnePlus 3 και 3T μπαίνουν στην closed beta για την αναβάθμιση σε Android Pie

Η OnePlus τηρεί την υπόσχεση που είχε δώσει στους χρήστες των συσκευών της κι έτσι τα OnePlus 3 και OnePlus 3T, μπαίνουν στην Closed Beta για το Android Pie.

Εχτές εκπρόσωπος της OnePlus, ανακοίνωσε πως ανοίγουν οι εγγραφές για την Closed beta του Android Pie, για τα smartphones OnePlus 3 και OnePlus 3T. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση ανακοινώθηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Έτσι ως συνέχεια του crash test που θέλει να κάνει η εταιρεία, προχωρά στην Closed Beta.

Για να λάβει κάποιος μέρος στην Closed Beta, θα πρέπει να γνωρίζει πως οφείλει να δίνει feedback στην εταιρεία με όλες τις λεπτομέρειες των όσων παρατηρεί. Ενώ καλό θα είναι όποιος λάβει μέρος να έχει ως δευτερεύουσα συσκευή το OnePlus 3 ή OnePlus 3T.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται σήμερα, έτσι αν θέλετε να λάβετε μέρος μπορείτε να μπείτε εδώ .

Μόλις ολοκληρωθούν οι δοκιμές στην Closed Beta, η OnePlus θα διευρύνει τον κύκλο των δοκιμών, εισάγοντας τα OnePlus 3 και 3T στην Beta. Από εκεί και ύστερα, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, θα ανακοινωθεί κι η ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας της αναβάθμισης στα συγκεκριμένα smartphones.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Μαρτίου 2019 13:43

Σχόλια

  • Αυτη είναι η one plus, μοντέλο του 2016 απο android 6 και θα πάρει την τελευταία έκδοση.

  • Σημερα ηρθε η ενημερωση (1624ΜΒ) Οneplus3Oxygen OS 9.0.3 αλλα για καποιο λογο σε εμενα με το που την κανω οταν κανω επανεκινηση και γινεται η ενημερωση συστηματος, στο updating μου βγαζει failed και reboot. Καμια ιδεα τι μπορω να κανω εκτος απο factory reset? Υπεθεσα μηπως δεν ειχε χωρο, απελεθευρωσα αλλα οσες φορες την εκανα παλι failed μου βγαζει. Πρωτη φορα μου το κανει αυτο σε ενεημερωση το one plus 3!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.