OnePlus 3 και 3T: Ψάχνει testers για να μπορέσει να ολοκληρώσει την τελική beta του Android 9 Pie

Τα OnePlus 3 και 3T κυκλοφόρησαν το 2016 και τον Ιούνιο που μας πέρασε η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι τα smartphones θα πάρουν Android 9 Pie. Αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε, η OnePlus ξεκίνησε την αναζήτηση testers για τη beta έκδοση του Android 9 Pie των OnePlus 3 και 3T.

Αρχικά, η έκδοση έγινε διαθέσιμη νωρίτερα αυτό το μήνα για χρήστες στην Κίνα, όμως όπως όλα δείχνουν ήρθε η ώρα και για τη global version Android 9 Pie beta των OnePlus 3 και OnePlus 3T.

Η OnePlus ανακοίνωσε πως το Community Beta update φέρνει το Android 9 Pie στο OnePlus 3 και το 3T, μαζί με νέο UI, την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας, την εφαρμογή Gaming Mode 3.0, και πολλά άλλα.

Σε αντίθεση με τις εκδόσεις Open Beta, για να αποκτήσουμε το Community Beta πρέπει να εγκαταστήσουμε κάποια αρχεία μέσω αυτού του συνδέσμου, και να κάνουμε εμείς εγκατάσταση την έκδοση.

Ωστόσο, αν έχουμε ένα OnePlus 3 ή ένα OnePlus 3T ως κύρια συσκευή μας, καλό θα ήταν να το αποφύγουμε, διότι οι Community Beta εκδόσεις συνήθως έχουν σφάλματα τα οποία ίσως δημιουργήσουν προβλήματα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Απριλίου 2019 20:24

Σχόλια

  • Από μια εταιρία που δεν ξεχνά τους "παλιούς" πελάτες της και δεν τους τιμωρεί επειδή δεν πήραν το "νέο" μοντέλο τής.
    Και ο νοών νοείτω!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.