Smartphones

OnePlus 3 & 3T: Αναβάθμιση σε Android Ο πριν το τέλος του 2017

Κατά τη διάρκεια AMA (Ask Me Anything), που πραγματοποίησε εχθές η OnePlus στο Reddit, μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε αφορούσε στην αναβάθμιση των OnePlus 3 και OnePlus 3T σε Android O. Η νέα έκδοση του Android δεν είναι ακόμη έτοιμη από την Google, αλλά η OnePlus δίνει μια σημαντική υπόσχεση.

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι το Android Ο update θα έρθει σε OnePlus 3T και OnePlus 3, μέσα στη χρονιά. Ωστόσο, όπως είπαμε, ακόμη η τελική έκδοση δεν είναι έτοιμη, οπότε παρά τις προθέσεις της, είναι πάντα πιθανό να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα.

Το Android O ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στο Google I/O, φημολογείται ότι θα ονομαστεί Oatmeal Cookie αντί για Oreo και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στα Pixel 2 και Pixel XL 2. Έχουν ακουστεί επίσης πληροφορίες ότι η Google θα έχει την τελική έκδοση έτοιμη μέσα Αυγούστου.

Όσο για την OnePlus, λογικά θα αναβαθμίσει πρώτα το OnePlus 5 και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα παλαιότερα μοντέλα. Μένει να δούμε πόσο γρήγορη θα είναι.

Πηγή

Σχόλια

  • Προτιμότερο να γράφουν σωστά τις μικρές αναβαθμίσεις που βγάζουν παρά να δίνουν βάση σε τέτοιες μεγάλες αναβαθμίσεις και μετά να θέλουν ποσό καιρό να τις διορθώσουν

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.