Smartphones

OnePlus 3: Επίσημα 15 Ιουνίου – Τέλος οι προσκλήσεις

Η ημερομηνία ανακοίνωσης του OnePlus 3 είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό ότι θα είναι 14 Ιουνίου και τελικά επιβεβαιώθηκε ότι το επόμενο “flagship killer” θα έρθει σε δυο εβδομάδες από τώρα. Όμως αυτά δεν είναι τα μόνα ευχάριστα νέα για τους fans OnePlus.

O Carl Pei ανακοίνωσε ότι το OnePlus 3 θα έρθει χωρίς προσκλήσεις από την πρώτη μέρα που θα γίνει επίσημο. Για τις 2 πρώτες ώρες που θα έχουν γίνει τα αποκαλυπτήρια, η νέα ναυαρχίδα θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από το Loop VR app στη συνέχεια θα διατεθεί σε όλους.

Το OnePlus 3 αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών AMOLED ανάλυσης 1080×1920 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820 2.15GHz, κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Επιπλέον, περιμένουμε να δούμε μπαταρία στα 3000mAh, LTE συνδεσιμότητα και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Σήμερα από την TENNA διέρρευσε έκδοση με μνήμη RAM 6GB, ενώ θα υπάρξει και δεύτερη έκδοση με μνήμη RAM 4GB.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Ιουνίου 2016 8:37

Σχόλια

  • Άντε να δούμε εάν θα ανταπεξέλθουν στη ζήτηση..
    Πάντως τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην το προτιμήσει κάποιος λόγω προσκλήσεων..

  • Το one plus one ήταν fagship killer! Το one plus two Δεν νομίζω ! Πιστεύω πως το one plus three θα είναι !

  • Η μία εταιρεία αντιγράφει την άλλη...

    Ρε παιδιά η μόνη ναυαρχίδα που θα έχει αποσπώμενη μπαταρία θα είναι μόνο το LG G5 ? Ντάξει ωραίο είναι να δημιουργούν ωραία κινητά, αλλά γιατί να μην μπορείς να αλλάζεις μπαταρία? Όλοι οι κατασκευαστές αποφάσισαν να παραγκωνίσουν το πλαστικό που έχει πολλά θετικά για το μέταλλο και το γυαλί. ΟΚ αλλά γιατί κάνουν βήματα πίσω στην πρακτικότητα? Τόσα λεφτά ξοδεύουν θα μπορούσαν να φέρουν προτάσεις. Η περιμένουν 1-2 χρόνια για να μας το φέρουν μετά σαν καινοτομία ???

  • Μεγαλη μας τιμή που θα μας επιτρέψει να το παρουμε χωρίς να φιλησουμε κατουρημενες ποδιες η χωρις προσκλήσεις, και εμείς οι κοινοι θνητοι

  • Καλο κινητο , τελεια χαρακτηριστικα οπως και το OP2 αλλα σαν κατοχος του OP2 θα σας ελεγα πολυ απλα ποτε ξανα κινητο απο την OnePlus , οσο καλο και αν ειναι .. Η εξυπηρετηση και το service ειναι πραγματικα απαραδεκτα ,οπως και η συμπεριφορα τους .. Σας το λεω απο εμπειρια, εχοντας στειλει το κινητο μου στο service εδω και 2 μηνες με ενα απλο προβλημα στην οθονη , λεγοντας μου οτι θα κανει 10 εργασιμες και εδω και 2 μηνες καννενας δεν μου απανταει για το που ειναι το κινητο και σε τι κατασταση ..ΚΑΝΕΝΑΣ ! Εχω αρχισει να πιστευω οτι απλα το χασαν η μου το κλεψαν ..
    Φανατικος θεατης του techblog και απλα θελω οσοι διαβαζουν να γνωριζουν και τα κακως κειμενα καθε εταιρειας που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι κατα χιλιαδες περισσοτερα απο τα καλα ..

  • Από εμφάνιση τπτ σπουδαίο..γνώμη μου από τα πιο ωραία κινητά θα είναι το moto x4 ή moto z οπως ονομαστεί και καθαρό android.

  • @Thanos πραγματικά άσχημη και περίεργη η περίπτωση σου. Έχεις επικοινωνήσει με κανέναν moderator στην κοινότητα της OnePlus για να σε βοηθήσει;
    Περιπτώσεις κακού σέρβις υπάρχουν άπειρες στην Ελλάδα και συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες που λένε.
    Απλά μην το αφήσεις. Ψάξτο περισσότερο.

  • Amoled, μεταλλικη, κατασκευή, s820 και εγγύηση σε value τιμή τι άλλο να ζητήσει κανείς

  • χμμ τα μοτο δε θα τα βαζα στην ιδια κατηγορια με το oneplus.
    και πιστευω οτι η λενοβο ηδη εχει κανει καποιες χαζομαρες με το moto g4

    οπως και να χει ελπιζω να χουν αρκετα να πουλησουν και κυριοτερα μακαρι να ναι χωρις προβληματα (ζεστενεται ξεκολαει σπαει κολαει λολ).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.