Smartphones

OnePlus 3: Live φωτογραφίες με θύρα USB Type-C

Το τρίτο “flagship killer” στη σειρά ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του, αλλά μέχρι να έρθει επίσημα πρωταγωνιστεί σε leaks και live φωτογραφίες. Φωτογραφίζεται από την μπροστινή πλευρά και φαίνεται να μοιάζει με το τωρινό μοντέλο.

Επιπλέον, βλέπουμε και την κάτω πλευρά του μη ανακοινωμένου OnePlus 3, εκεί είναι τοποθετημένο το ηχείο μαζί με τη θύρα USB Type-C. Το γνωστό “sandstone” τελείωμα φαίνεται να έχει φύγει, ενώ στην μπροστινή πλευρά βρίσκεται το κεντρικό κουμπί, όπου και θα μπει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το OnePlus 3 φημολογείται με οθόνη 5.5 ιντσών 1080×1920 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 2.2GHz και Adreno 530 GPU. Ίσως δούμε δυο διαφορετικές εκδόσεις μια με μνήμη RAM 4GB και μια με 6GB, με ενσωματωμένη μνήμη 16GB και 64GB, αντίστοιχα. Στην πλάτη αναμένουμε κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 3500mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που αποκαλείται Dash Charge και με τιμή που μπορεί να ξεκινά από 300 δολάρια.

Παλαιότερες φωτογραφίες

Πηγή

Σχόλια

  • Το oneplus one κατα τη γνωμη μου ήταν ενα κόσμημα. Το 2 "χειροτερεψε" και το 3 μου ειναι παντελως αδιάφορο. Προσωπικα ειναι αρκετος Καιρός που δινω ιδιαιτερη έμφαση στην εμφανιση του κινητού. Κακα τα ψεμματα οταν μιλαμε για ναυαρχιδες οι "εσωτερικές" διαφορες ειναι ελάχιστες έως αμελητέες. Αρα το περίβλημα παιζει καθοριστικο ρολο και το συγκεκριμένο φαινεται να αντιγράφει στα επιμέρους σημεία αρκετα κινητά. Το ιδιο ισχυει βεβαια και για αλλες ναυαρχίδες αλλα δεν είναι της παρούσης. Προσωπική άποψη παντα , ολα αυτα...

  • 1080p οθονη και sd820 κι ενα καρο RAM..Αν ειναι και AMOLED η οθονη και ενα αξιοπρεπη αισθητηρα καμερας μιλαμε για πολυ κινηταρα.

  • το χειροτερο ειναι να χρειαζεσαι κινητο τωρα και να βλεπεις αυτα τα θα..

  • Το επομενο κινητό μου.Σημειωτέων μου ειχε έρθει πρόσκληση για το one plus 2 με μια απλη αίτηση

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.