OnePlus 5, 5T, 6 και 6T: Θα πάρουν το Screen Recorder και το Zen Mode των OnePlus 7 και 7 Pro

OnePlus 7 Pro, OnePlus 5, 5T, 6 και 6T: Θα πάρουν το Screen Recorder και το Zen Mode των OnePlus 7 και 7 Pro

Τα OnePlus 7 και 7 Pro έρχονται με την τελευταία έκδοση του OxygenOS και έχουν δύο νέα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά το Screen Recorder και το Zen Mode.

Οι ιδιοκτήτες παλαιότερων OnePlus smartphones ήθελαν να δοκιμάσουν αυτά τα χαρακτηριστικά και για αυτό τα έκαναν side-load στις συσκευές τους. Ωστόσο, σύντομα διαπίστωσαν ότι δεν λειτουργούσαν όπως θα έπρεπε. Για παράδειγμα, ο Screen Recorder δεν κατέγραφε ήχο και οι ειδοποιήσεις ερχόντουσαν κανονικά ακόμη και όταν το Zen Mode ήταν ενεργοποιημένο.

Σημείωση: Sideload είναι η διαδικασία κατά την οποία εγκαθιστούμε εφαρμογές σε μία συσκευή χρησιμοποιώντας apk αρχείο, αντί να την κατεβάσουμε από κάποιο κατάστημα εφαρμογών, όπως το Play Store.

Η OnePlus δήλωσε πως κατανοεί ότι οι ιδιοκτήτες smartphone της εταιρείας θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα νέα χαρακτηριστικά των OnePlus 7 και 7 Pro, και επιβεβαίωσε ότι εργάζεται ώστε να τα προσφέρει σύντομα στους ιδιοκτήτες των OnePlus 5, 5T, 6 και 6T. Η εταιρεία επίσης συνιστά στους πελάτες να μην κάνουν sideload αυτές τις εφαρμογές σε παλαιότερα τηλέφωνα μέχρι το firmware να σχεδιαστεί κατάλληλα ώστε να τις υποστηρίζει.

OnePlus 7 Pro, OnePlus 5, 5T, 6 και 6T: Θα πάρουν το Screen Recorder και το Zen Mode των OnePlus 7 και 7 Pro

Σύμφωνα με την OnePlus, αυτά τα χαρακτηριστικά θα προστεθούν στην επόμενη OxygenOS Open Beta των OnePlus 6 και 6T. Οπότε οι χρήστες που ενδιαφέρονται θα μπορούν να αρχίσουν να τα χρησιμοποιούν το γρηγορότερο δυνατό.

OnePlus 7 Pro, OnePlus 5, 5T, 6 και 6T: Θα πάρουν το Screen Recorder και το Zen Mode των OnePlus 7 και 7 Pro

Τα χαρακτηριστικά αυτά θα προστεθούν στην Beta των δύο αυτών smartphone μέσα στην επόμενη εβδομάδα και η εταιρεία εργάζεται στο να τα προσαρμόσει ώστε να είναι έτοιμα για το επόμενο stable build των OnePlus 5 και 5T.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Finn

….τα έχουν πάρει ήδη (side load στο 5Τ μου) εδώ κ τρεις μέρες. Τρέχουν μια χαρά, βέβαια χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις ακόμα (κάποια προσαρμογή εάν χρησιμοποιείτε on screen buttons στο κάτω μέρος της οθόνης)…για το zen mode/home screen τουλάχιστον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.