OnePlus 5 και 5T: Ξεκίνησε η πρώτη Open Beta του Android 10

Η OnePlus είχε ανακοινώσει εδώ και πολύ καιρό ότι τα OnePlus 5 και 5T θα λάβουν και τρίτη μεγάλη έκδοση του Android. Συγκεκριμένα, όταν κυκλοφόρησαν τα δύο smartphones έτρεχαν Android 7.1, οπότε αναμενόταν να φτάσουν τουλάχιστον στην έκδοση 10 του λειτουργικού συστήματος της Google, σύμφωνα με την πάγια τακτική της εταιρείας.

Λήψη τρίτης μεγάλης έκδοσης Android

Τηρώντας τη δέσμευση της, η κινέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε την πρώτη Open Beta έκδοση του OxygenOS 10 για τα OnePlus 5 και 5T. Η νέα έκδοση, φέρνει στα smartphones το Android 10 και ανανεωμένο UI.

Η εταιρεία περιγράφει το νέο περιβάλλον χρήστη των smartphones της ως φωτεινό, και σημειώνει ιδιαίτερα ότι προσφέρει fluid εμπειρία χρήσης. Επίσης, η ενημέρωση λογισμικού προσθέτει αποκλειστικά στο OnePlus 5T μία εντελώς νέα Hidden Bar.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η Hidden Bar επιτρέπει στους κατόχους των OnePlus 5T να μετακινούνται μεταξύ των πρόσφατων εφαρμογών που έχουν ανοίξει κάνοντας απλά swipe αριστερά και δεξιά στην οθόνη, ενδεχομένως στο κάτω μέρος της.

Αν και πρόκειται για beta έκδοση, όποιος επιθυμεί μπορεί να την περάσει κατεβάζοντας το αρχείο της ROM και ακολουθώντας τις οδηγίες του XDA Developers. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι αν αποφασίσετε να κάνετε κάτι τέτοιο, θα το πράξετε με δική σας ευθύνη. Τόσο εμείς, όσο και το XDA δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ότι συμβεί.

Πηγή

Σχόλια

  • Αντικατέστησα φέτος το OnePlus one, επειδή βραχυκύκλωσε η υποδοχή φόρτισης,(παρήγγειλα ανταλλακτικό και το έφτιαξα όμως) με το redmi k20 pro. Αν και πολύ χαρούμενος με την αναβάθμιση, δεν θα το άλλαζα αν δεν είχε παρουσιάσει το πρόβλημα.

    • Και εγώ το ίδιο ακριβώς. Αλλά σε μένα το πρόβλημα στο OPO ήταν ότι μετά από σχεδόν 6 χρόνια χρήσης, χάλασε και η δεύτερη μπαταρία, και δνω αγόρασα άλλη, πηγαίνοντας να την περάσω, ψιλοχαλασα τον πομπό της κεραίας. Δουλεύει ακόμα, αλλά κάποιες φορές έχει λίγο σήμα.Το K20Pro ,( mi 9t pro), ωραίο τηλέφωνο, αλλά δεν μου άρεσε το miui. Οπότε του πέρασα τον Lawnchair Launcher.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.