Smartphones

OnePlus 5: Διατηρεί την υποδοχή ακουστικών, αλλά σε άλλη θέση

Ο δρόμος άνοιξε και ήδη οι πρώτοι κατασκευαστές έχουν κυκλοφορήσει smartphones χωρίς την 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών. Μεταξύ αυτών είναι ονόματα όπως Apple, Motorola και πρόσφατα η HTC με το HTC U11. θα είναι η OnePlus η επόμενη με την ναυαρχίδα του 2017.

Η φημολογία ότι η OnePlus δεν θα συμπεριλάβει υποδοχή ακουστικών στο OnePlus 5 ήταν έντονη, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον συνιδρυτή της OnePlus, Carl Pei, ο οποίος εμφανίστηκε στο Twitter με username @getpeid και ρώτησε “What should I tweet about today?”. Κάποιος από τους followers του αναφέρθηκε στην υποδοχή ακουστικών του OnePlus 5 και ο Pei απάντησε:

Αυτό έκανε τα παιδιά από το GSMArena να υποθέσουν ότι η υποδοχή ακουστικών παραμένει αλλά μετακινείται στην επάνω πλευρά. Τελικά φαίνεται πως έπεσαν μέσα καθώς ο Pei επέστρεψε με νέο tweet λέγοντας πως στο εξής πρέπει να είναι πιο προσεκτικός ως προς το τι ποστάρει και το tweet του συνοδεύεται από το link στο σχετικό άρθρο.

Tο OnePlus 5 αναμένεται με επεξεργαστή Snapdragon 835, κεραμική κατασκευή και μνήμη RAM που έχει ακουστεί ότι μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 8GB. Επίσης, αναμένεται με διπλή κάμερα στην πλάτη, ενσωματωμένη μνήμη 128GB και οθόνη QHD. Η τιμή του φημολογείται στα 650 δολάρια.

Πηγή

Σχόλια

  • Αν κοστιζει μαξ 500 ευρς τοτε οκ..ΑΝ ειναι παραπανω απο 500 ξεφευγε η OnePlusι απο αυτο που μας εχει μαθει εως τωρα,δηλαδη κορυφαια χαρακτηριστικα σε προσιτη τιμη

  • Μια μικρή αύξηση θα ηταν λογική λόγω της QHD οθόνης αλλά από τα 440 ευρώ του 3Τ στα 650 ευρώ είναι τεράστια η διαφορά. Εγω ακόμα ελπίζω οτι θα βγεί οριακά κάτω απο τα 500.

  • Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ η θύρα ακουστικών. Ένα σετάκι στερεοφωνικά Bluetooth που έχω με καλύπτουν και με το παραπάνω. Αλλά θεωρώ πως δεν έφτασε ακόμα η εποχή που θα πρέπει να αποσυρθεί η εν λόγω θύρα.
    Όσον αφορά την τιμή, ας ελπίσουμε να μην είναι αυτή..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.