OnePlus 5: Εικόνα δείχνει την πλάτη με dual κάθετη κάμερα

OnePlus 5 photo, OnePlus 5: Εικόνα δείχνει την πλάτη με dual κάθετη κάμερα

Η έλευση του OnePlus 5 έχει επιβεβαιωθεί για το καλοκαίρι και η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη τα teasers. Αυτά που έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως είναι τα leaks που μας δείχνουν πριν ανακοινωθεί το κινητό, πως θα είναι μέσα και έξω.

Μετά τα πρόσφατα σχέδια, σήμερα μέσα από το κινέζικο Weibo διέρρευσε μια εικόνα που δείχνει την πλάτη του OnePlus 5. Βλέπουμε την διπλή κάμερα, αλλά και τις γραμμές για τις κεραίες στην πάνω και κάτω πλευρά της πλάτης.

Ωστόσο η παραπάνω εικόνα έχει κάποιες διαφορές από το render που είχε διαρρεύσει τέλη Απριλίου και έδειχνε το κινητό σε μαύρο χρώμα. Σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ποιο θα είναι το τελικό design.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το OnePlus 5 θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 8GB (κάτι για το οποίο κρατάμε επιφυλάξεις) και μπαταρία 4000mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

τούμπανο το νέο εργαλείο αν έχει και 450 ευρό θα είναι super επιλογή

Γιώργος Μι

Λες να δώσω το OnePlus 3 και να πάρω το 5?
Λες ρε ?
Μωρέ λες?
Ε?
Ε?
Ε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.