Smartphones

OnePlus 5T: Δείτε το unboxing video

Το OnePlus 5T θα γίνει επίσημο 16 Νοεμβρίου, αλλά δεν έχει μείνει κάτι που δεν γνωρίζουμε για την συσκευή. Μετά τις πρόσφατες φωτογραφίες hands-on, σήμερα βλέπουμε το unboχing video της επερχόμενης ναυαρχίδας.

Στο video βλέπουμε όλες τις λεπτομέρειες για το OnePlus 5T και η κύρια διαφορά του από το OnePlus 5 είναι η bezel-less οθόνη με 18:9 aspect ratio και ότι έχει αφαιρεθεί το κεντρικό κουμπί από την κάτω πλευρά. Στην πλάτη έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ το κινητό μπορεί να ξεκλειδώνει μέσω της αναγνώρισης προσώπου.

Το OnePlus 5T ενσωματώνει οθόνη 6 ιντσών AMOLED με ανάλυση 1080×2160 pixels και 18:9 aspect ratio. Οι διαστάσεις του είναι 156.1 x 75 x 7.3 χλστ και ζυγίζει 162 γρ. (του OnePlus 5 είναι 154.2 x 74.1 x 7.25 χλστ.).

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του OnePlus 5T, παραμένουν σχεδόν ίδια με επεξεργαστή Snapdragon 835, διπλή κάμερα στην πλάτη με Portrait Mode, μπαταρία 3300mAh και Android Nougat με Oxygen OS. Όσον αφορά στη μνήμη το OnePlus 5T έχει μια έκδοση με 6GB RAM και χωρητικότητα 64GB και μια με μνήμη RAM 8GB και ενσωματωμένη μνήμη 128GB.

Για την τιμή και τη διαθεσιμότητα θα μάθουμε σε λίγες μέρες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Νοεμβρίου 2017 10:54

Σχόλια

  • Το εξόγκωμα της κάμερας πίσω μου φαίνεται μεγαλύτερο από του 5. Με χαλάει λίγο αυτό..
    Αυτό που θα με ενδιέφερε είναι να δω το κατά πόσο διαφορετική θα είναι η οθόνη εκτός από την αλλαγή της αναλογίας της.

    Κατά τα άλλα πιστεύω πως θα μπορούσε να το παραβλέψει το 5Τ αν έβγαζε στο πρώτο 3μηνο του 18' το 6. Αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί αν ισχύουν οι φήμες ότι πάλι η Samsung θα κρατήσει όλα τα αρχικά αποθέματα του SD845 για την πάρτη της.

  • Το μεγάλο +++++++ είναι που κράτησε την αλουμινένια πλάτη. δεν "φοβάσαι" όπως σε όλες τις τζαμένιες ναυαρχίδες μην πέσει και ραγίσει "από πίσω" και θες ένα σκασμό λεφτά για αλλαγή! πολύ καλό πάντως.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.