Smartphones

Κατευθείαν στο OnePlus 6 το 2018 χωρίς OnePlus 5T;

Δεν θα κυκλοφορήσει το OnePlus 5T η ομώνυμη εταιρεία, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αλλά αντί αυτού θα μεταβεί κατευθείαν στο OnePlus 6, το οποίο θα λανσάρει στις αρχές του 2018.

Τα παραπάνω αναφέρει το Android Marvel, επικαλούμενο αποκλειστικές αξιόπιστες πληροφορίες. Η εταιρεία απ’ότι φαίνεται δεν θα διατηρήσει τη στρατηγική που ακολούθησε με το OnePlus 3T κι έτσι θα μεταπηδήσει όσον αφορά στην ονομασία στο OnePlus 6. Το OnePlus 5T αναμενόταν να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017.

Σύμφωνα με την πηγή, το OnePlus 6 θα ενσωματώνει bezel-less και μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του, πιθανότατα στις 6 ίντσες.

Προηγούμενες πληροφορίες ανέφεραν ότι η OnePlus εξετάζει τη μετάβαση σε QHD (2,560 x 1,440) ανάλυση, αλλά αν το OnePlus 6 έρχεται με bezel-less αισθητική, τότε η ανάλυση θα είναι QHD+ (2,880 x 1,440) και η αναλογία 18:9 (2:1).

Επιπλέον, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος θα μεταβεί στο πίσω μέρος και θα αφαιρεθεί το Home key. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη, οι προβλέψεις για το OnePlus 6 το θέλουν με το Snapdragon 845 για SoC, δύο εκδοχές με 6GB και 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 128GB.

Πηγή

Σχόλια

  • Λογικο..θα εχει καμποσες αλλαγες οπως η οθονη, δεν θα ειναι μια βελτιωμενη εκδοση.

  • ακομα με την oneplus ασχολουμαστε;
    Ας προσεχε... ξεκινησε καλα , πηραν τα μυαλα της αερα και σιγα σιγα τον πουλο...

  • Θα ήταν τραγικοί αν έκαναν το ίδιο λάθος με το 3 και 3Τ ξανά...
    Το αγόρασα (ΟΠ3) μαζί με πολλούς άλλους όταν βγήκε και σε τρεις μήνες μου πάλιωσαν τα 400€ μου.
    Έστειλα πολλά μηνύματα για αντικατάσταση η προσφορά για να αποκτήσω το νεότερο και με έγραψαν...
    Και από εμένα λοιπόν δεν θα ξανά πάρουν ούτε ένα ευρώ αφού δεν τους νοιάζει η αξία των χρημάτων μου και μέσα σε τρεις μήνες απαξίωσαν τα λεφτά μου...

  • Εγώ πάλι θα εκφέρω άλλη άποψη... πήρα το 3 τον Αύγουστο του 2016 ,με πείραξε που βγήκε το 3Τ σύντομα αλλα κ παλι δεν ηταν τραγικές οι διαφορές.Μετα από όλα τα νεξους κ διαφορες ναυαρχιδες που περασαν απτά χέρια μου είναι το πρωτο smartphone το οποίο έχω κρατήσει πανω του χρόνου. Επιπλέον ειμαι τόσο ευχαριστημένος σαν all around εμπειρία που θα το κρατησω μεχρι να βγει το 6 κ να δω τι θα προσφέρει κ μετα θα το εχω σαν backup συσκευη.
    Δεν ειπα οτι ειναι τέλεια ή οτι ειναι η καλύτερη σε κάμερα , μπαταρία κλπ αλλα μεχρι στιγμής ακομα κ τωρα μετα απο καθε αναβαθμιση γίνεται ενα τακ πιο γρηγορη κ πιο καλη σε μπαταρια κ καμερα (κ υπόψιν μιλάμε για ενος έτους συσκευη).Δεν έχει χαζα ή σοβαρα bugs, δεν κολλάει πουθενά, δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα κ η μπαταρία κρατάει άνετα την μερα(εκτοσ κ αν το σκιζω).
    Επιπλέον εχετε δει να πουλιούνται πολλα μεταχειρισμένα 3 ή 3Τ; Είτε Ελλαδα έιτε εξώτερικο;
    Εγω προσωπικά δεν πηγα στο 5 γιατί δεν μου προσφερε το κάτι πολύ παραπάνω αλλα στο 6 μαλλον θα την κανω την κίνησή μου.
    ...κ υπόψιν πριν την αγορά του ήμουν εξαιρετικα επιφυλακτικος και αγχωμενος για μια τοσο νεα εταιρεία αλλά νομίζω για τα 399€ αρχικη τιμη κ μετα απο έναν χρονο να παίζει μεταχειρισμένο στα 280-320€ (κ με υπολοιπο ευρωπαικης εγγυησης ενα χρονο ακομα) πήγε αρκετά καλα.

  • Έχοντας το Οπ3 και μιας και το οπ5 δεν με ενθουσίασε για το λογο οτι οι διαφορές ηταν ελαχιστες, περιμενω να δω τι θα γινει με το 6 μηπως γινουν πιο ριζικες αλλαγες

  • Χάθηκε η ευκαιρία να ανεβάσει λίγο ακόμα τις τιμές με το 5Τ πριν τις ξανανεβάσει με το 6...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.