OnePlus 6: Δείτε το πρώτο teaser video

Εν μέσω συζητήσεων περί notch και πιθανών τεχνικών χαρακτηριστικών σχετικά με το επόμενο “flagship killer”, η OnePlus έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα το πρώτο teaser video του OnePlus 6 και σιγά σιγά φαίνεται πως η ανακοίνωση της συσκευής μπαίνει σε ένα χρονοδιάγραμμα, δίνοντάς μας για αρχή την ονομασία του νέου αναμενόμενου smartphone της εταιρείας.

OnePlus 6 θα λέγεται όπως όλα δείχνουν η νέα ναυαρχίδα της OnePlus και το “κουβάρι” του μυστηρίου ξετυλίγεται. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την τοποθέτηση του συνιδρυτή της εταιρείας, Carl Pei, που αναφέρει πως θα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε το Notch μιας και αυτό είναι καλό για την αύξηση του μεγέθους της οθόνης προς όφελος του καταναλωτή.

Είτε διαθέτει notch είτε όχι, το επόμενο OnePlus είναι πολλά υποσχόμενο, όπως και οι προκάτοχοί του, και πρέπει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή του, και αν θα κατακτήσει για άλλη μια χρονιά τον τίτλο του “flagship killer”. Η εταιρεία πάντως, αναφέρει το slogan “The speed you need”, αυξάνοντας ακόμα παραπάνω τις προσδοκίες για κάτι πραγματικά αξιόλογο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Απριλίου 2018 22:35

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.