OnePlus 7: Διέρρευσαν renders με τριπλή πίσω κάμερα και pop-up selfie

OnePlus 7, OnePlus 7: Διέρρευσαν renders με τριπλή πίσω κάμερα και pop-up selfie

OnePlus 7, OnePlus 7: Διέρρευσαν renders με τριπλή πίσω κάμερα και pop-up selfie

Μερικές κινεζικές ιστοσελίδες δημοσίευσαν φήμες, και leak για το OnePlus 7, το επερχόμενο flagship της OnePlus. Αυτά δεν είναι τα πρώτα renders της συσκευής που εμφανίζονται, αφού έχει κυκλοφορήσει και ένα 360 video.

Σύμφωνα με τα νέα renders, το OnePlus 7 θα κυκλοφορήσει σε 3 διαφορετικά χρώματα, πράσινο, μωβ, και μπλε, όλα τους με μαύρο gradient. Στις εικόνες η πίσω πλευρά της συσκευής έχει 3 κάμερες σε κάθετη διάταξη οι οποίες δεν είναι ομοιόμορφα τοποθετημένες. Παρατηρούμε ότι ο τελευταίος φακός βρίσκεται αρκετά πιο κάτω από τον μεσαίο, και θέλουμε να πιστεύουμε πως ενδιάμεσα υπάρχει ένας φακός για periscope zoom. Ωστόσο, η OnePlus δύσκολα θα υιοθετούσε την προς στιγμήν “πρωτόγονη” τεχνολογία της OPPO.

Φυσικά το ενδιαφέρον στοιχείο στις φωτογραφίες είναι η pop-up selfie κάμερα, η οποία ταιριάζει με προηγούμενα renders που είχαν κυκλοφορήσει. Αν η εταιρεία υιοθετήσει αυτό το χαρακτηριστικό, τότε αναμένουμε ότι η συσκευή θα έχει 6,5 ίντσες full HD AMOLED οθόνη, χωρίς καθόλου notch ή hole punch.

Επιπλέον, περιμένουμε το OnePlus 7 να έχει τον Snapdragon 855, οι πίσω κάμερες να είναι 40MP+20MP+5MP ή 48MP+20MP+5MP, και σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η selfie κάμερα θα είναι 16MP. Η συσκευή ίσως να κυκλοφορήσει με 8GB ή 12GB RAM, και 128GB ή 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης αντίστοιχα.

Το OnePlus 7 κατά πάσα πιθανότητα θα έχει 4.000mAh, 44W Warp Charge, και Android 9.0 Pie. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τρία χρώματα που εμφανίστηκαν στα renders τα έχουμε δει στο παρελθόν σε αντίστοιχα leaks. Ωστόσο, η OnePlus πάντα κυκλοφορεί τις συσκευές της σε μαύρο και άσπρο, ενώ σε εάν κυκλοφορήσουν σε άλλες αποχρώσεις, τότε αυτές αποτελούν συλλεκτικές εκδόσεις. Οπότε, είναι αρκετά απίθανο το OnePlus 7 να κυκλοφορήσει σε αυτά τα χρώματα, διότι δεν ταιριάζουν καθόλου στο προφίλ της εταιρεία.

Όπως και να έχει μένουν τουλάχιστον 6 εβδομάδες πριν η OnePlus ανακοινώσει το OnePlus 7 επίσημα. Το μόνο που μας απομένει είναι να περιμένουμε μέχρι τότε, και να δούμε κατά πόσο τα renders, και τα 360 video συμφωνούν με τα σχέδια της OnePlus.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Αν ισχύουν αυτά θα είναι η πρώτη φορά που ξεκάθαρα το OnePlus θα είναι ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή για ναυαρχίδα. Έχουμε το xiaomi mi 9 όλα καλά, αλλά 3300mAh μπαταρία. Εχουμε το Samsung S10+ όλα καλά, αλλά επεξεργαστή exynos. Έχουμε το Huawei P30 όλα καλα, αλλά επεξεργαστή Kirin.

djfapples

Ο exynos τί αρνητικά έχει?

paparokasafrangos

δεν φτανει τον 855

Giannis Tzekakis

Θα τα βάλετε να τρέξουν? έχω s10e και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ταχύτητα του…μην κολλάτε γενικά…

TechGeek

1. Όχι καλύτερη οθόνη από κορυφαίο Samsung/iPhone
2. Όχι καλύτερη κάμερα από όλα τα κορυφαία κινητά
3. Όχι water resistance
4. Όχι headphone jack
5. Όχι memory slot
6. Ο Κίριν είναι υπέροχος και όλα τα Κίριν κινητά απλά πετούν
7. Εκτος από την τιμή και το αρκετά καλο value που προσφέρει με αυτό δεν έχει τίποτε άλλο καλύτερο από ένα κορυφαίο Samsung/Huawei/iPhone.

dark_master

1 Οθόνη Samsung (όσον αφορά ανάλυση, επειδή το έχω ξανακούσει το παραμυθι, και στη σειρά S η native ανάλυση κατά την αρχική εγκατάσταση 1080p είναι). Όσο θα είναι και του P30 Pro δλδ. (για τις οθόνες του Mate απλά δε το σχολιάζω…καθαρο στοίχημα τι θα σου καθίσει εκτός κ αν ήξερες να διαβάζεις το σειριακο).
2 Ας περιμένουμε να δούμε το πως θα τα πηγαίνει στο κομμάτι της φωτογραφίας. Έχει βελτιωθεί αρκετά.
3 Ο 855 είναι μακράν ανώτερος. Ο 980 ίσα που περνάει τον 845…. Ειδικά σε θέμα GPU…
4 Το OS είναι πολύ καλύτερη υλοποίηση από Emui και One UI και με καλύτερες αναβαθμίσεις στο ενεργητικό της η One Plus ως προς το χρόνο διάθεσης τους.
4 όσον αφορά το memory slot βρες εσύ κάρτα για το Mate 20 και πες μας και σε τι τιμή θα τη βρεις….
5 η κορυφαία έκδοση του είναι αρκετά χαμηλότερη σε τιμή από τις φθηνότερες εκδόσεις των pro εκδόσεων. (γιατί φαντάζομαι με αυτες τις συγκρινεις -καμερες κτλ).

TechGeek

1. Δεν ανέφερα την ανάλυση. Καθαρά για ποιότητα panel. Και εκεί η Apple και η Samsung περνούν τα κορυφαία. HDR ακόμη να δούμε στο OnePlus. 2. Τι να περιμένουμε? Διαχρονικά από χαλια έως μέτρια κάμερα έχουν. Σιγά μην δω κορυφαία κάμερα σε OnePlus κινητό. Η ιστορία μιλάει από μονη της. Έτσι κι αλλιώς και από εκεί πρέπει να κόψη για να παραμείνει χαμηλά η τιμή και να έχει και κάποιο κέρδος. 3. Το ότι ο 855 είναι ανώτερος δεν λέει τίποτα το απολύτως. Η Huawei σχεδιάζει δικό της CPU για το δικό της κινητό και το δικό της skin. Έχει την δυνατότητα για κορυφαίο optimization. Τα Mate 20 που είδα και δούλεψα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το OnePlus, απλά πετούν. 4. Το amazon έχει και πείρα πρόσφατα. Πες μου εσύ που να βρω memory card για OnePlus. Το έχω απορία. 5. Μα το ανέφερα, το OnePlus προσφέρει πολύ καλο value. Δεν είναι όμως κινητό που συναγωνίζεται το κορυφαίο Samsung Huawei και iPhone γιατί έναντι αυτών χάνει σχεδόν σε όλα τα σημεία. Αυτό δεν καταλαβαίνεις. Και δεν το λέω ειρωνικά η σαν κάτι αρνητικό. Είναι η πραγματικότητα του να φτιάχνεις value flagship κινητό(εκτος και αν είσαι η Xiaomi που… Συνέχεια »

bill

ωραια κριτική βασισμενη στις φημες…
οπως κ να χει ηταν ειναι κ θα ειναι το κλτερο σε αντροιντ τηλεφωνο value for. money εξαιρετικη καμερα οθονη
οσο για το σχολιο με το κιριν φανηκε πως δεν εχεις πιασει 1+ ποτε οταν πιασεις ξανασχολιασε
οτι πιο γρηγορο κ καθαρο κ οχι μεσα στην σαπιλα οπως σαμυ κ χουαγει δν θα ανοιξω καν το κεφαλαιο αναβαθμίσεις

TechGeek

Πραγματικά γελάει μαζί σου όλη η Xiaomi.

Oneplus

1. Η οθονη και οι κάμερες στο μάτι σου νομίζεις θα βλέπεις διαφορά από s10 κτλ??μάλλον δεν έχεις δει τις φωτό του oneplus πόσο μάλλον του 7 που θα βγει
2.Σωστα δεν είναι αδιάβροχο νέα μόδα όλοι βουτάμε θάλασσα με τα κινητά στο χέρι.η αδιάβροχοποίηση που έχει αρκεί.
3.headphone jack ολες οι εταιρίες.σχεδον το έχουν βγαλει
4.να τη κάνεις τι τη memory slot όταν ξεκινάει με 128?
5.κιριν και exynos πολύ κατώτεροι του 855
Και 6 και βασικότερο τιμή.ολα αυτά με το πολύ 580-590 πιστεύω
Τα αντίστοιχα που είπες είναι 1000+ πάνω που σε ένα χρόνο θα κάνουν 400.οχι δε τσιμπάμε

Michael

4. “Να κάνεις τι την Memory Slot?” Πίστεψε με, η υποδοχή για κάρτα επέκτασης μνήμης αποθηκευτικού χώρου είναι πολύ πιο χρήσιμη από απλά τον χώρο του τηλεφώνου, γιατί αν τυχόν σου χαλάσει το τηλέφωνο, την κάρτα μετά θα μπορείς να την αφαιρέσεις άφοβα και να συνεχίσεις να έχεις ό,τι είχες αποθηκεύσει εκεί μέσα, ενώ για τον χώρο του τηλεφώνου θα είναι δύσκολο να ανακτήσεις αρχεία με κατεστραμμένο τηλέφωνο. Συν ότι η μέθοδος με την MicroSD αλλά και Nano Memory είναι από τους πιο ασφαλείς και αποδοτικούς τρόπους για μεταφορές και αποθηκεύσεις διαφόρων αρχείων.

Για σκέψου ξανά λοιπόν.

TechGeek

1. Ναι βλέπω διαφορα, στις φωτογραφίες τεραστια διαφορα. Το ότι μερικοί δεν μπορείτε να δείτε διαφορα σε κάτι πολύ καλύτερο στο μάτι είναι δικό σας θέμα, όχι δικό μου.
2. Μόδα δεν είναι καθόλου, ένας extra τρόπος προστασίας του κινητού σου είναι. Το ότι λες μόδα κάτι το πολύ θετικό σε ένα κινητό δείχνει τι τυφλό αρνί της OnePlus είσαι.
3. Όχι όλες. Και το ότι το έκαναν αρκετές δεν δικαιολογεί καθόλου την OnePlus, που το παίζει σαν την εταιρία του λαου.
4. Δηλαδή το να έχω την επιλογή να αυξήσω τον χώρο του κινητού μου οποτε θελήσω η χρειαστώ είναι αρνητικό? Προσωπικά έχω μονο 80gb κατεβασμένα Spotify τραγούδια στο κινητό.
5. Η Huawei φτιάχνει δικό της cpu για το δικό της κινητό και το προσαρμόζει όπως θέλει για το λογισμικό της. Όσο κατώτερος και να είναι στα χαρτιά τόσο ανώτερος είναι στο optimization. Όπως και η Apple που κάνει τρομερά πράγματα με μόλις 2-3gb ram.

Oneplus

Είμαι αρνί ναι.δωσε 1100 να το πουλήσεις σε ένα χρόνο 500 και να δώσω εγώ 570 να το πουλήσω 400 επειδή δε σου φτάνει η 128αρα.βγαινει και σε 256 με 650 πάνω κάτω.ουτε αυτά αρκουν μωρέ.καλες υποβρύχιες βουτιές μη ξεχασω

Mp

Ο exynos του s10 ειναι ανωτερος απο τον snap 855 ποιο οικονομικος και αρκετα ποιο δυνατος στον single core γιατι λετε ολοι οτι ειναι ανωτερος ο 855?

Ekimolaos

Εσείς μαλλώνετε σαν τα κοράκια για microSD, μεταφορά αρχείων από χαλασμένο κινητό κτλ και here I am, με pixel 3 να έχω άπειρο Google Photos τζαμπέ. Δεν έχω καταλάβει το κόλλημα με Micro SD εν έτη 2019,όταν υπάρχει το cloud το οποίο είναι ξεκάθαρα το απόλυτο backup. Με 64gb είμαι και ήρθα από 32gb (κάθε 4 χρόνια αλλάζω κινητό) τα οποία ήδη μου ήταν υπεραρκετά. Κόψτε τους τσακωμούς και use cloud. Ez as that.

Baioss

Υπάρχει και ο αντίλογος σε αυτό όμως. Σε τι θα μου χρησιμεύσει το cloud όταν με τις αστείες ταχύτητες που πιάνουμε στην Ελλάδα και τα ακόμα πιο γελοία πακέτα και GB σου δίνουν οι γνωστές εταιριες κινητής, δε μπορεις να ανοίξεις ένα βίντεο σε χρόνο dt: Πόσο μάλλον μια ταινία και ειδικά εάν αυτή και υψηλής ανάλυσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.