OnePlus 7 και 7 Pro: Έλαβαν την τελευταία beta του Android 10

OnePlus 7, OnePlus 7 και 7 Pro: Έλαβαν την τελευταία beta του Android 10

Η OnePlus είναι πάντα μία από τις εταιρείες που ξεκινούν άμεσα την ανάπτυξη της δικής τους custom ROM η οποία βασίζεται στην εκάστοτε νέα έκδοση του λειτουργικού της Google. Τους τελευταίους μήνες, η εταιρεία ασχολείται με το Android 10 και κυρίως με την έκδοση του OxygenOS για τα OnePlus 7 και 7 Pro.

Φαίνεται ότι η κατασκευάστρια βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του Android 10 based OxygenOS, διότι κυκλοφόρησε την τελική Android Q Developer Preview 5, η οποία είναι βασισμένη στην Android Q Beta 6. Σε πρώτη φάση, η έκδοση αυτή είναι διαθέσιμη στα OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συσκευές της Google έλαβαν την Android Q Beta 6 πριν περίπου δύο εβδομάδες.

Η OnePlus αναφέρει ότι αυτή η αναβάθμιση φέρνει βελτιώσεις στην σταθερότητα του λογισμικού, διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στις χειρονομίες. Η εταιρεία προσφέρει το δικό της σύστημα χειρονομιών από το OnePlus 5T, ενώ η Google το ενσωμάτωσε στο λειτουργικό της κατά τις beta εκδόσεις του Android 10.

Η Google είχε δηλώσει ότι οι κατασκευάστριες που χρησιμοποιούν reskin του Android είναι υποχρεωμένες να κάνουν αλλαγές στο σύστημα χειρονομιών τους ώστε να συμβαδίζει με αυτό του καθαρού Android. Με αυτόν τον τρόπο, θα υπάρχει ομοιογένεια σε όλες τις Android συσκευές. Οπότε, αναμένουμε να δούμε μερικές αλλαγές στις χειρονομίες της OnePlus, και σύμφωνα με το changelog πλέον οι συσκευές της θα υποστηρίζουν full-screen gestures.

Επιπλέον, η OnePlus αναφέρει ότι υπάρχουν γνωστά προβλήματα με το Google Play, lag και άλλα σφάλματα σε μερικές εφαρμογές. Οπότε, σε περίπτωση που θέλετε να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας, θα σας προτείναμε να περιμένετε τις τελικές εκδόσεις του Android 10 based OxygenOS.

Παλαιότερα υπήρξαν αναφορές ότι η OnePlus θα αναβαθμίσει τις συσκευές της στο Android 10 μαζί με τα Google Pixels. Ωστόσο, τα smartphones της Google θα λάβουν την ενημέρωση μέσα στην εβδομάδα.

Με δεδομένα λοιπόν ότι η OnePlus κυκλοφόρησε την τελική beta με δύο εβδομάδες διαφορά από τη Google, μάλλον τα OnePlus 7 και 7 Pro θα λάβουν την τελική έκδοση του Android 10 κάποια στιγμή προς το τέλος του μήνα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.