OnePlus 7 Pro: Σφάλμα απενεργοποιεί τις συσκευές χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Σφάλμα απενεργοποιεί τις συσκευές χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη

Το OnePlus 7 Pro είναι το πιο ισχυρό smartphone που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία, και έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Ωστόσο, η συσκευή κατά καιρούς έχει παρουσιάσει αρκετά προβλήματα.

Με το που κυκλοφόρησε αρκετοί χρήστες είχαν προβλήματα με την κάμερα και με το ghost touch, το οποίο διορθώθηκε μετά από μερικά update. Τώρα, οι κάτοχοι των OnePlus 7 Pro αναφέρουν ότι η συσκευές τους απενεργοποιούνται σε τυχαίες στιγμές.

Το χειρότερο είναι ότι όσο κι αν προσπαθούν, είναι αδύνατο να ενεργοποιήσουν τη συσκευή από το κουμπί απενεργοποίησης. Για να μπορέσουν να τη θέσουν εκ νέου σε λειτουργία πρέπει να μπουν σε fastboot mode.

Οι χρήστες έχουν αναφέρει το πρόβλημα στα επίσημα φόρουμ, και ένας kernel developer με όνομα χρήστη pappschlump του είπε ότι οφείλεται σε ένα kernel crash. Επίσης, επιβεβαίωσε ότι όντως ο μόνος τρόπος να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή είναι μέσω του fastboot.

Ήδη πάνω από 100 άτομα έχουν γράψει στο σχετικό νήμα επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της OnePlus, η εταιρεία εργάζεται πάνω στο θέμα ώστε να βρει άμεσα λύση.

Η OnePlus δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με το πόσοι χρήστες έχουν επηρεαστεί ή εάν πρόκειται για γενικό σφάλμα. Οπότε, μπορούμε να ελπίζουμε στην άμεση επίλυση του και την κυκλοφορία κάποιου OTA update.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baioss

Δύο μέρες με το τελευταίο OOS 9.5.9, δεν έχω τέτοιο κρούσμα ακόμα.

Sokratis

Υπολογίστε επίσης ότι έχει την πιο άθλια μπαταρια που έχει βγει ποτέ σε flagship συσκευη.Κατα τα άλλα το τιμολογούν στα 750€ τρομάρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus Nord 3 5G: Επίσημα στην Ελλάδα από τον Κωτσόβολο με 549 ευρώ

Το OnePlus Nord 3 5G, θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 549 ευρώ, από σήμερα Τρίτη 25/07, σε δύο χρώματα Misty Green και Tempest Gray, αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων του Κωτσόβολου.

Smartphones OnePlus OnePlus Android smartphones

OnePlus V Fold: Κυκλοφόρησαν νέα renders

To πολυαναμενόμενο OnePlus V Fold αναμένεται να κυκλοφορήσει από την εταιρεία τον Αύγουστο αλλά τώρα μπορούμε να του ρίξουμε μια ματιά.

Reviews OnePlus 11 5G Hands-on

OnePlus 11 5G review: Ζητάει λίγα, δίνει πολλά;

Δοκιμάζουμε το OnePlus 11 με οθόνη Super Fluid AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad και στην έκδοση 16GB/ 256GB με τιμή 899 ευρώ.

Reviews OnePlus 11 5G Unboxing

OnePlus 11 5G unboxing: Φέραμε το εργαλείο στην Ελλάδα

Φέραμε το OnePlus 11 στην Ελλάδα, παραδοσιακά όπως κάνουμε σχεδόν κάθε χρόνο με κάθε νέο flagship που κυκλοφορεί η εταιρεία.