OnePlus 7 Pro: Με υποστήριξη 5G, οθόνη που θα αλλάξει τα standard και τιμή στο χιλιάρικο

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Με υποστήριξη 5G, οθόνη που θα αλλάξει τα standard και τιμή στο χιλιάρικο

Ο συνιδρυτής και CEO της OnePlus, Pete Lau, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω στο OnePlus 7 Pro και ανέφερε μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Ο Pete Lau είπε πως το OnePlus 7 Pro θα υποστηρίζει τεχνολογία 5G και ότι η οθόνη του θα τεθεί ως μελλοντικό σημείο αναφοράς για τις οθόνες των smartphones. Σύμφωνα με φήμες, το OnePlus 7 Pro θα διαθέτει οθόνη QHD+ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, ωστόσο ο CEO δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως, ο ίδιος είπε πως η οθόνη θα είναι “πολύ καθαρή” και ότι θα “επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει γρήγορο και ομαλό”. Επιπλέον, ο Pete Lau τόνισε πως η εταιρεία έχει ξοδέψει τα τριπλάσια χρήματα για την οθόνη του OnePlus 7 Pro, σε σχέση με το πόσα είχε επενδύσει σε προηγούμενα μοντέλα.

Τα τελευταία flagship της OnePlus έχουν ανάλυση 1080p και ρυθμός ανανέωσης 60Hz. Οπότε, αν όντως το OnePlus 7 Pro έχει αυξημένο ρυθμό ανανέωσης και QHD+ ανάλυση θα επιτρέπει την αναπαραγωγή ορισμένων απαιτητικών παιχνιδιών και την προβολή πολυμέσων στα 1440p.

Ο Pete Lau δεν επιβεβαίωσε την τιμή του τηλεφώνου, αλλά το The Verge είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα η τιμή του θα είναι αντίστοιχη των υπόλοιπων flagships που κυκλοφόρησαν φέτος, όπως το Samsung Galaxy S10 Plus στα 1.039€ και το Huawei P30 Pro 1.049€.

Τα smartphones της OnePlus συνήθως κυκλοφορούν εντός δύο εβδομάδων από την ημέρα της παρουσίασης τους. Τόσο το OnePlus 7 Pro, όσο και το OnePlus 7, αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 14 Μαΐου, μία ημερομηνία που κατά πάσα πιθανότητα θα επιβεβαιώσει η ίδια η εταιρεία κάποια στιγμή σήμερα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

νόμιζα το one plus ήταν ναυαρχίδα killer που με μικρό (σχετικά) κόστος “σκότωνε” τον ανταγωνισμό προσφέροντας το “ίδιο” (επί της ουσίας) προϊόν με ακριβά μοντέλα στην μισή τιμή.
Τώρα δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο.. Εντάξει 5γ (λες και αυτό είναι το πρόβλημα των χρηστών σήμερα) και καλή οθόνη κτλ κτλ.. αλλά ίδια τιμή με τους ακριβούς..

Για μένα την θέση του με τον ορισμό την έχει το pocophone προς το παρόν και κανένα άλλο. Γιατί αυτό και μόνο αυτό είναι το “premium” (cpu memory) του “φτωχού” (προφανώς με τους συμβιβασμούς του).

TechGeek

Να δω πως θα υπερασπιστούν 1000ευρ OnePlus κινητό τα fanboys της που σε λίγο και το απλό μοντέλο ακουμπάει τα 700ευρ αλλα αυτοί ζουν σε εποχές value. Σας έχει κάνει χώμα η Xiaomi fanboys της Apple του Android.

Gio

Καμία υπεράσπιση σαν fan της OP που είμαι χρόνια τωρα.αν ισχύει,τελειωσαν.για το Pro.το κανονικό 7αρι σε διορθώνω στα 600 θα παίζει.κοντα με το Mi9 δλδ.αλλα μικρές διαφορές με το 6Τ.δε θα τα έδινα απλά για τον 855 και τπτ αλλο ουσιαστικά.θα δούμε .αν αν η τιμή του PRO και χωρίς 5g που δε μας νοιάζει καν είναι στα 700 τότε ναι οκ.αλλα ως εκεί διαφορετικά ακολουθεί χνάρια huawei

Christz

Ως κάτοχος OnePlus One και σχεδόν 2 χρόνια τώρα OnePlus 5 που σημειωτέον το πήρα 360€ (από 500€) η εταιρεία μπαίνει σε άλλα στρατόπεδα αν φτάσει σε 4ψηφια νούμερα. Παρόλα αυτα όμως, και παλι τα αξίζει σε σχέση με τους ανταγωνιστές της! Αλλά χάνει την vfm ταυτότητα της…
Αν το pro 4g κοστίζει το πολύ 700€ , τότε θα είναι μια πολύ συμφέρουσα αγορά!

Λευτέρης

Για την ώρα, μπορεί να έχει χάσει τον τίτλο flagship killer από Xiaomi, αλλά και πάλι με κάτω από €600 παίρνεις μία από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς. Όταν ο ανταγωνισμός κοστίζει 30% πάνω.

Apostolos

Καλά εντάξει. Pocophone απόγευμα δω και πέρα

nikos

Χιλιάρικο θα κάνει το 5g μοντέλο. Γύρω στα 750$ υπολογίζεται το pro και 600$ το oneplus 7.

Τακης

ε τι περιμενατε ? Η τεχνολογια πληρωνεται , και δεν γινεται να το συγκρινεται με το pocophone μερικοι.

Apostolos

Όχι δε το συγκρίνουμε αλλά μια χαρά κάνει το pocophone τη δουλειά του

Christz

Όταν οθόνη και κάμερα, τα δύο ποιο ακριβά εξαρτήματα του smartphone κοστίζουν το πολύ 150€… Δεν δικαιολογείται η τιμή των 1000+ €
Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα…

Fish

Σαφώς η OnePlus την έχει ψιλό ψωνίσει… Γράφω το σχόλιο μου με το OnePlus 6 στα χέρια μου (το οποίο αγόρασα για 400€ και δεν θα έπαιρνα το Pocophone ποτέ των ποτών, thank you for asking). Προφανώς η OnePlus θεωρεί ότι έχει πλέον γίνει μεγάλο όνομα στην βιομηχανία και δεν χρειάζεται να κρατάει τις τιμές χαμηλά για να κάνει πωλήσεις. Στον Ελληνικό χώρο τουλάχιστον, ελάχιστοι έχουν OnePlus, αλλά τέλος πάντων. Εγώ από δω και πέρα ελπίζω να φάει τα μούτρα της στις πωλήσεις του Pro, και στο OnePlus 8 να δούμε τιμές γύρω στα 500-600 δολλάρια. Εντωμεταξύ έχει πλάκα το γεγονός ότι τα τελευταία δύο-τρία χρόνια η τεχνολογία σταδιακά αυξάνει τις τιμές της… Οι μισθοί παραμένουν ίδιοι, αλλά οι τιμές αυξάνονται. Πριν 17 χρόνια ξέρω γω τα τότε “flagships” κοστίζανε 800-900 ευρώ ξέρω γω. Σταδιακά πέσαμε 200-300 ευρώ κάτω και τώρα σιγά σιγά ξανά ανεβαίνουμε. Το θέμα βέβαια είναι ότι πριν 17 χρόνια γινόντουσαν μεγάλα τεχνολογικά άλματα στα κινητά και οτιδήποτε νέο το χρυσοπλήρωνες. Τώρα; Υπάρχουν τόσες πρακτικά ίδιες συσκευές και τις χρυσοπληρώνουμε… Γιατι; Καπιταλισμός θα μου πείτε και θα συμφωνήσω. Ακόμα και να πεις ότι δεν θα πάρω νέα συσκευή άμεσα, έχεις ήδη μπει στο τρυπάκι. Οι developers κάνουν… Συνέχεια »

OP3

Συμφωνώ απόλυτα. Ο λόγος που εγώ (είμαι ακόμα με OP 3, τούμπανο) και τόσοι άλλοι πήραμε OP είναι καθαρά το vfm, αλλά και η αίσθηση ότι αρκετά πια με το marketing των μεγάλων εταιρειών με τα υπερκέρδη. Αν το χάσει αυτό, και παρότι φτιάχνει πολύ καλά smartphones, μπαίνει στο σακκούλι των υπολοίπων.
Για LG απόλυτα σύμφωνος. Όταν το LG G4 που είχα με ταλαιπώρησε με σοβαρό bootloop (σημειωτέον ότι δε μου το άλλαζαν γιατί μόλις είχε λήξει η 1 έτους εγγύηση), την παράτησα τελείως.

Δημήτρης Μαρ

Άρα το oneplus 7 pro θα βγει και σε μη 5G έκδοση; ή μόνο σε αυτή;

punisher

αφου το κανε η huawei γτ να μην το κανει κ αυτή? αφου τα στραβάδια πανε κ δινουν 1000 για κινεζιες κ μετα θαβουν την samsung αχααχαχ ερε γλεντιαααααααααααααααααα. ετσι μωρη oneplus γαμησετους την ψυχολογια, μην σωσουμε κ παρουμε op7.100000000000 φορες s10+ χρονια εξέλιξης κ ποιοτητας παρα op7 κ τραβα κ γαμ να πουμε

Christz

Καλά εσεις εκεί οι fun της Samsung τρώτε χρόνια κουτοχοροτο. Αν τώρα θα φάνε και οι χρήστες OnePlus είναι άλλο θέμα. Αλλά από ότι φαίνεται εσείς δεν χορτασατε ακόμη…

NikosAr

Τρελαίνομαι όταν διαβάζω …. ναι 1000 ευρώ … αλλά προσφέρει αυτό που η άλλη εταιρεία το δίνει 1050 ευρώ …. όχι άλλο κάρβουνο ρε παιδιά …. κάποτε τους κράζατε που οι τιμές ήταν σε αυτό το επίπεδο και κραζατε αυτούς που αγοράζαν …. σας απορρόφησαν μια χαρά οι Κινέζοι

Βασιλης

Η αγορα μιας νεας συσκευης κι ειδικα ναυαρχιδας επικεντρωνεται πια σε καποια χαρακτηριστικα που στην ουσια ειναι πρακτικως αχρηστα κι αν οχι αχρηστα,δυσκολα στο να ναι ευδιακριτα.Η μοδα τωρα ειναι η ποιοτητα στην φωτοραφια.2,3,4,5,6 φακοι,με ποικιλια megapixels,γωνιων,ευαισθησιας κλπ κλπ.Αν εξαιρεσουμε καποιες φωτο που γινονται σε πολυ χαμηλο φωτισμο,οπου εκει καταλαβαινεις τι εχεις ή δεν το χεις,οι υπολοιπες φωτο που τραβιουνται σε φυσιολογικες συνθηκες φωτισμου ειναι περιπου ιδιες γιατι απλα ολοι τις βλεπουν στην οθονη του κινητου τους και σπανιως σε μεγαλες οθονες υψηλης ευκρινιας μονιτορ ή ακομα πιο σπανια να τις εκτυπωσουν.Στην οθονιτσα των 6″ δυσκολα θα καταλαβεις τις φοβερες διαφορες και να μην κρυβομαστε γιατι ολοι εκει τις βλεπουμε.Τωρα 5g.Nα παρεις κινητο μ αυτην την τεχνολογια γιατι?Ακομα υπαρχουν περιοχες χωρις 4g,ακομα και μεσα σε μεγαλα αστικα κεντρα,κατσε να την δουμε να “περπαταει” και μετα το βλεπουμε.Θελω να πω πως τα πιο σημαντικα,τα οποια δεν ειναι πια δυσεβρετα στις εταιρειες ειναι καλη μπαταρια ,φωτεινη οθονη κι αξιοπιστια,τ αλλα ειναι μεν ωραια και μουρατα,αλλα τα χρυσοπληρωνεις ενω μπορεις ανετα και χωρις αυτα.

Mp

Κανενα smartphone δεν αξιζει 1000€το πολυ επρεπε να κυμαινονται στα 700 αρχικη τιμη το μονο που ισως αξιζει και αν τα εδινα θα ηταν τα galaxy note

Πέτρος

συμφωνώ αλλά και πάλι είναι πολλά για ένα κινητό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.