OnePlus 7 και 7 Pro: θα έχει 6,64 ίντσες οθόνη με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Ηz[updated]

OnePlus 7, OnePlus 7 και 7 Pro: θα έχει 6,64 ίντσες οθόνη με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Ηz[updated]

[Update] Με βάση τις τελευταίες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, το OnePlus 7 Pro θα έχει 6,64 ίντσες οθόνη, με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Ηz. Επιπλέον, η συσκευή αναμένεται να έχει 4.000mAh μπαταρία με υποστίρηξη 30W Warp Charge, και USB 3.1.

Επίσης, ο CEΟ της OnePlus αποκάλυψε μέσω tweet το σλόγκαν των OnePlus 7, το οποίο είναι “Fast & Smooth”. Στο βίντεο πέρα από το σλόγκαν βλέπουμε μία συσκευή με καμπύλες, κατά πάσα πιθανότητα στο πίσω μέρος. Επιπλέον, τη θέση του “o” στο σλόγκαν έχουν πάρει τρεις τελείες, που μπορεί να επιβεβαιώνουν την τριπλή κάμερα της Pro έκδοσης ή τις τρεις διαφορετικές εκδόσεις του OnePlus 7.

[Αρχική δημοσίευση] Εχθές έγινε leak render βίντεο του OnePlus 7, τo οποίo έδειχνε ότι η συσκευή θα μοιάζει αρκετά με το OnePlus 6T. Επιπλέον, σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές η εταιρεία θα κυκλοφορήσει συνολικά τρεις εκδόσεις του OnePlus 7. Σήμερα, χάρη στον OnLeaks μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα OnePlus 7 και 7 Pro.

Σύμφωνα με τον leakster, τα OnePlus 7 θα ανακοινωθούν στις 14 Μαΐου. Το OnePlus 7 θα έχει επίπεδη οθόνη 6,4 ιντσών με waterdrop notch και διπλές πίσω κάμερες, ακριβώς όπως ο πρόγονος του, το OnePlus 6T. Η κύρια κάμερα θα είναι η Sony IMX586 στα 48MP.

Το OnePlus 7 Pro θα έχει καμπυλωτή οθόνη 6,64 ιντσών χωρίς notch και με pop-up selfie κάμερα. Το smartphone θα έχει τριπλή πίσω κάμερα η οποία θα αποτελείται από μία κάμερα με αισθητήρα 48MP, έναν τηλεφακό και έναν ευρυγώνιο φακό. Αυτό θα κάνει το OnePlus 7 Pro το πρώτο smartphone της εταιρείας με 3 πίσω κάμερες.

Κατά πάσα πιθανότητα, το OnePlus 7 και το OnePlus 7 Pro θα είναι εξοπλισμένα με τον Snapdragon 855 SoC και θα τρέχουν Oxygen OS βασισμένο στο Android 9 Pie. Επίσης, σύμφωνα με προηγούμενο leak, οι συσκευές θα υποστηρίζουν Bluetooth 5.0 και θα κυκλοφορήσει και μία 5G έκδοση.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Και αυτό είναι εργαλείο!!! Αμολεντ χωρίς νοτσ τρύπες και πλιτσ πλατσ!!! Άντε να επανέλθουμε στα φυσιολογικά και να εξαφανιστούν οι καγκουροκαμερες μέσα στην οθόνη…

Σταύρος Χρι

Προβλέπεται να είναι τρομερό. Φοβάμαι ότι και η τιμή όμως θα ανέβει τρομερά.

Βλαδιμηρος

Τετειες καινοτομιες που θα φερει θα εχει και την αναλογη τιμη,οποτε υπολογιζω 700+ ευρω φετος για την One+,και το απλο κατω απο 700

σκατοφαγας

που ακριβως ειδες της ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ που θα δικαιολογει κ τα 700+ χαχααχχαα ότι να νε . οσο πιο ακριβω τοσο ποιο πολύ ενδιαφερων , παπαλα κ φετος. καθηστε στο 6τ . pop up καμερα, να ανοιξει όταν το χεις μεσα στο παντελονι κ να τα παιξει εντελος αχαχ

Βλαδιμηρος

Oπως ειπες η pop up καμερα ειναι καινοτομια,μην το γελας καθολου ισως το βαλουν και οι υπολοιποι κατασκευαστες..επισης καινοτομια για την one+ τουλαχιστον ειναι η τριπλη καμερα…περσυ δεν το ειχε..ισως εχει και αλλα χαρακτηρηστικα που ακομα δεν ξερουμε..με το παντελονι που λες συμφωνω μαζι σου χαχα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.