OnePlus 7T: Αυτά θα είναι τεχνικά χαρακτηριστικά;

OnePlus 7T, OnePlus 7T: Αυτά θα είναι τεχνικά χαρακτηριστικά;

Η OnePlus κυκλοφόρησε επίσημα στην αγορά τον Ιούνιο τα OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro με οθόνη full screen χάρη στην pop-up selfie κάμερα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η OnePlus θα φέρει και μία T-έκδοση των δύο smartphone που ήδη κυκλοφορούν.

Πιο συγκεκριμένα, τους επόμενους μήνες αναμένονται τα OnePlus 7T και 7T Pro. Μέχρι τώρα υπήρχαν πληροφορίες μόνο για την κάμερα η οποία λέγεται πως θα τοποθετηθεί σε ένα κυκλικό module. Σήμερα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τα χαρακτηριστικά της μίας εκ των δύο νέων συσκευών της OnePlus.

OnePlus 7T

Η απλή 7T έκδοση σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ενσωματώνει παρόμοιο display με το 7 Pro. Αυτό σημαίνει ότι το 7T θα έχει panel με μέγεθος γύρω στις 6.55 ίντσες, 90Hz ρυθμό ανανέωσης δεν μπορούμε να αναφερθούμε με βεβαιότητα όμως για στην ανάλυση του. Το μόνο σίγουρο είναι η ανάλυση του display δεν θα αγγίζει την 3120 x 1440 pixels ανάλυση του OnePlus 7 Pro.

Τα γρανάζια του smartphone λέγεται ότι θα αναλάβει να γυρίσει το Snapdragon 855+ SoC της Qualcomm το οποίο ενσωματώθηκε σε μερικά high-end smartphone όπως το ROG Phone 2 της Asus. Στα της μνήμης αναμένεται να συναντήσουμε 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο που ξεκινάει από τα 128GB και φτάνει έως τα 256GB.

Τέλος, η συσκευή της εταιρείας θα αποτελείται από μία μπαταρία χωρητικότητας 3.800mAh και κάμερα τριπλής διάταξης η οποία θα αποτελείται από 48MP, 16MP και 12MP με άγνωστο προς το παρόν φακό.

OnePlus 7T Pro

Δυστυχώς η διαρροή δεν αναφερόταν στα χαρακτηριστικά της 7T Pro έκδοσης. Ωστόσο, ίσως δούμε μπαταρία χωρητικότητας 4.080mAh και φυσικά την Plus έκδοση του Snapdragon 855. Λαμβάνοντας υπόψην ότι το απλό 7T θα έχει τριπλή κάμερα ίσως δούμε σε αυτό τετραπλή διάταξη και γιατί όχι μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης ο οποίος θα φτάνει τα 120Hz.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.