OnePlus 8 Pro: Οι πρώτες live φωτογραφίες αποκαλύπτουν punch hole

OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 Pro: Οι πρώτες live φωτογραφίες αποκαλύπτουν punch hole

Η OnePlus θα παρουσιάσει τα επόμενα flagship της μέσα στον Απρίλιο, τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι φήμες. Αν και γνωρίζουμε αρκετά για τα smartphones, είναι η πρώτη φορά που έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε live φωτογραφίες το ένα από αυτά, και συγκεκριμένα το OnePlus 8 Pro.

Τι αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες

Στις δύο εικόνες βλέπουμε τόσο την πλάτη, όσο και την πρόσοψη του 8 Pro. Η οθόνη του smartphone είναι curved και στην πάνω αριστερή γωνία έχει punch hole με μονή selfie κάμερα. Τα bezels στο σύνολο τους είναι μικρά, με εξαίρεση το κάτω, που είναι ελαφρώς μεγαλύτερο.

Στην αριστερή μεριά, το OnePlus 8 Pro θα έχει το κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου. Το κουμπί απενεργοποίησης του smartphone και ο γνωστός διακόπτης DND της εταιρείας φαίνεται να είναι τοποθετημένα στην δεξιά μεριά.

Περνώντας στην πλάτη του 8 Pro, το smartphone έχει τρεις κάμερες τοποθετημένες σε κάθετη διάταξη στο κέντρο, ενώ δίπλα από το module υπάρχει ένας ToF αισθητήρας. Επιπλέον, κάτω από το module βλέπουμε το LED flash και το νέο λογότυπο της εταιρείας.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε έως τώρα, το OnePlus 8 Pro θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 865, τον επεξεργαστή θα συνοδεύουν 12GB μνήμη RAM και 256GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης.

Η οθόνη του θα είναι Fluid AMOLED με διαγώνιο 6,65 ίντσες και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Εκτός από τον ToF αισθητήρα, οι τρεις κάμερες λέγεται ότι θα είναι στα 64MP, 20MP και 12MP.

Τέλος, αναμένεται να είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4.500mAh.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Δυστυχώς Πισογυρισμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.