Smartphones

OnePlus 8 Pro: Press renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Η παρουσίαση των OnePlus 8 αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο. Με βάση την αύξηση που παρουσιάζουν τα leaks μπορούμε να πούμε ότι μάλλον τα smartphones θα κυκλοφορήσουν όντως τον επόμενο μήνα. Πρόσφατα διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά των smartphones, και αυτή τη φορά έγιναν leak press renders του OnePlus 8 Pro.

Μάθαμε τα πάντα για τον σχεδιασμό

Ο OnLeaks είχε δημοσιεύσει πριν καιρό κάποια renders του 8 Pro. Ωστόσο, ο leakster αναφέρει ότι πλέον έχει στα χέρια του τα τελικά επίσημα press renders του smartphone, τα οποία αποκαλύπτουν τα πάντα.

Το OnePlus 8 Pro θα έχει curved οθόνη και καμπύλη πλάτη. Στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης υπάρχει το punch hole της μονής κάμερας και στο κάτω μέρος ένα ελαφρώς αυξημένο bezel.

Τετραπλή κάμερα

Στην πλάτη του smartphone βλέπουμε την τριπλή κάμερα, η οποία είναι τοποθετημένη σε κάθετο module στο κέντρο. Δίπλα από το κύριο module η εταιρεία έχει τοποθετήσει μία τέταρτη κάμερα και το dual LED flash.

Όσον αφορά τα πλευρικά τμήματα, στο κάτω μέρος το OnePlus 8 Pro έχει τη θύρα USB type-C και τη γρίλια του ηχείου. Στην αριστερή πλευρά υπάρχει το κουμπί απενεργοποίησης. Τέλος, στη δεξιά πλευρά βλέπουμε το κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου και τον γνωστό διακόπτη DND της OnePlus.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Μαρτίου 2020 12:59

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.