OnePlus 8 Pro: Προσφέρεται αντικατάσταση, επισκευή ή refund για τα προβληματικά μοντέλα

OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 Pro: Προσφέρεται αντικατάσταση, επισκευή ή refund για τα προβληματικά μοντέλα

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι αρκετά OnePlus 8 Pro που έχουν αποσταλεί σε όσους είχαν προπαραγγείλει το νεότερο flagships της εταιρείας παρουσιάζουν κάποια προβλήματα στην οθόνη τους.

Το πρόβλημα και η λύση

Μερικοί κάτοχοι των OnePlus 8 Pro ανέφεραν ότι η οθόνη του καινούργιου τους smartphone γινόταν πράσινη χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Από την άλλη, ορισμένοι δήλωσαν πως η οθόνη του κινητού τους γινόταν εντελώς μαύρη και σταματούσε να ανταποκρίνεται.

Η εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα βρει λύση στο πρόβλημα και θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα update που θα το διορθώνει. Κάτι που έπραξε, κυκλοφορώντας μάλιστα δύο ενημερώσεις λογισμικού, τη μία μετά την άλλη, τις OxygenOS 10.5.5 και 10.5.6.

Γιατί επιστρέφει χρήματα ή προσφέρει επισκευή

Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, αν και η εταιρεία γνωρίζει τα δύο αυτά προβλήματα, δεν έχει καταφέρει να τα λύσει ολοκληρωτικά. Με το OxygenOS 10.5.6 φαίνεται να λύθηκε οριστικά το πρόβλημα της πράσινης οθόνης.

Ωστόσο, το πρόβλημα των μαύρων οθονών δεν διορθώθηκε ή τουλάχιστον το update δεν έλυσε το θέμα στα OnePlus 8 Pro μεγάλης μερίδας χρηστών. Γι’ αυτό, η εταιρεία αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα.

Ένας χρήστης του Reddit ανέφερε ότι μετά από επικοινωνία που είχε με την εταιρεία, αυτή του προσέφερε τρεις επιλογές. Η πρώτη επιλογή είναι να στείλει το 8 Pro στο service για να το επισκευάσουν και η δεύτερη να επιστρέψει το smartphone και να πάρει τα χρήματα του πίσω.

Όσον αφορά την τρίτη επιλογή, αυτή είναι να κάνει αίτηση αντικατάστασης του OnePlus 8 Pro μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, ώστε να του στείλουν ένα νέο smartphone.

Τα λεγόμενα του συγκεκριμένου χρήστη επιβεβαίωσαν άλλοι χρήστες απαντώντας στο νήμα που έχει δημιουργήσει στο Reddit.

OnePlus 8 Pro unboxing

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Παρατήρησα ότι όταν αλλάζω (χαμηλώνω) τη φωτεινότητα να πρασινίζει η οθόνη σε μερικά σημεία σχεδόν στα 3/5 ανά διαστήματα! Έκανα αίτηση RMA για αντικατάσταση και έχω πάρει θετική απάντηση. Ήδη το τηλέφωνο έχει φύγει από Ελλάδα και περιμένω, την αποστολή νέου τηλεφώνου. Ήταν 8 pro 12 GB ram. Να δούμε αν θα συμβαίνει και στο επόμενο! Φυσικά φορούσα το τελευταίο update 10.5.6 και το πρόβλημα υπήρχε με τα green tint.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.