OnePlus Clover: Περνάει από το GeekBench, επιβεβαιώνεται ο SD460

, OnePlus Clover: Περνάει από το GeekBench, επιβεβαιώνεται ο SD460

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε ότι η OnePlus ετοιμάζει να διευρύνει τη γκάμα των smartphones της με περισσότερες προτάσεις και όχι μόνο ναυαρχίδες. Η αρχή έγινε με το mid-range OnePlus Nord, ενώ αναμένεται να δούμε μία ακόμα φθηνότερη συσκευή στην οικονομική κατηγορία.

Ο λόγος για το OnePlus Clover, το οποίο ήδη μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν, αλλά πλέον έχουμε μία πρώτη επιβεβαίωση των χαρακτηριστικών του. Μία νέα συσκευή της OnePlus, με κωδική ονομασία BE2012, πέρασε από το GeekBench με επεξεργαστή Snapdragon 460 και 4GB μνήμης RAM. Η συσκευή, που ήδη γνωρίζουμε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά αντιστοιχούν στο OnePlus Clover, έφτασε τους 245 πόντους στο single-core και 1.174 πόντους στο multi-core test, λογικό βέβαια αφού μιλάμε για επεξεργαστή της μικρής κατηγορίας.

, OnePlus Clover: Περνάει από το GeekBench, επιβεβαιώνεται ο SD460

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που περιμένουμε από το OnePlus Clover, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, είναι μεγάλη μπαταρία 6.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W, οθόνη ανάλυσης HD+ με μέγεθος 6,52 ίντσες και τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 13MP. Δε γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί η νέα συσκευή, ίσως μαζί με τα επερχόμενα smartphone της σειράς OnePlus 8T.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.