Smartphones

OnePlus: Δίνει περισσότερες διευκρινίσεις για το εμπάργκο εφαρμογών

Η OnePlus εξηγεί με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τους λόγους για τους οποίους κάποιες εφαρμογές δεν μπορούν να χρησιμοποιούν την πλήρη ισχύ του SoC. Και αυτή η απάντηση της OnePlus, βέβαια, στάθηκε αφορμή για πολλά αρνητικά σχόλια.

Στο πλαίσιο της περισσότερο αναλυτικής απάντησής της, η OnePlus σημειώνει ότι σε πολλές περιπτώσεις η παράλληλη λειτουργία πολλών εφαρμογών, όπως είναι τα social media, προκαλεί προβλήματα αύξησης θερμοκρασίας ή υπερβολικής κατανάλωσης ενέργειας. Η λογική πίσω από τους περιορισμούς της OnePlus στις εφαρμογές είναι να έχει η κάθε εφαρμογή την κατάλληλη απόδοση που χρειάζεται και να μην κατασπαταλά άσκοπα τους πόρους του συστήματος.

Κάνοντας κλικ στο link της πηγής στο τέλος αυτού του άρθρου, μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική απάντηση της OnePlus για το ζήτημα αυτό. Παρόλα αυτά, η κριτική στην εταιρεία παραμένει, καθώς, ανάλογη διαχείριση της κατανάλωσης πόρων από μία εφαρμογή μπορεί να γίνει με τη βοήθεια εξειδικευμένου λογισμικού, ενώ θα μπορούσε η OnePlus να επιλέξει και τη λύση της μεγαλύτερης μπαταρίας, έτσι ώστε να μην προκύπτουν προβλήματα από την κατανάλωση ενέργειας από τις εφαρμογές.

Σχόλια

  • Να ζούμε να τους θυμόμαστε και αυτούς. Το μόνο που θα υπάρχει σε λίγο καιρό θα είναι μόνο το λογότυπο σε όποια προιόντα η μητρική εταιρεία ΒΒΚ επιλέξει να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί. Η παλιά "κανονική" 1+, έχει τελειώσει εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, ούτως ή άλλως..

  • Τι να πουν δηλαδη οτι ριχνουμε τις αποδοσεις της συσκευης επειδη ψηνεται το κινητο μας λογω του 888 και της κακης ψυξης μας?Η Qualcomm μια χαρα την εβγαλε φετος καμια σχεση με τον παλιο 810 που ειχε γινει χαμος...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.