Smartphones

OnePlus Nord 20 5G: Αποκαλύπτονται renders και λεπτομέρειες

Το OnePlus Nord 20 5G θα κινείται στην mid range κατηγορία, όπως προκύπτει από τις φήμες για τα τεχνικά του στοιχεία. Μαζί με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, έχουμε την ευκαιρία να δούμε και κάποια πρώτα renders που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του.

Το OnePlus 10 series έγινε θέμα φημολογίας και αποκαλύψεων και τώρα σειρά έχει το OnePlus Nord 20 5G, ένα ακόμα 5G smartphone της εταιρείας, το οποίο θα κινείται στην εξόχως ανταγωνιστική mid range κατηγορία. Ο σχεδιασμός του δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίες, όπως προκύπτει από τα renders, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα είναι όμορφο.

Η AMOLED οθόνη του έχει διαγώνιο 6.43 ιντσών, με μία punch hole selfie camera των 16 Megapixel στην πάνω αριστερή γωνία. Στο πίσω μέρος, φαίνεται ότι υπάρχει ένα setup με δύο μεγάλες κάμερες και μία μικρότερη, με τις φήμες να κάνουν λόγο για δύο κάμερες των 48 Megapixel και μία των 2 Megapixel.

Εκτιμάται, επίσης, ότι θα υπάρχει επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 695, μέγιστο πάχος 7.7 χιλιοστών και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.