Smartphones

OnePlus Nord 3: Ένα mid range που θα φορτίζει στα 150W

Πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus Nord 3 αποκαλύπτονται πριν από την επίσημη παρουσίαση του. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια αναμένονται τον Ιούλιο του 2022, αλλά από σήμερα γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τη σχετική φημολογία, λοιπόν, το OnePlus Nord 3 θα είναι ένα mid range smartphone, θα κινείται στην πλέον ανταγωνιστική κατηγορία, με οθόνη διαγωνίου 6.7 ιντσών, με τεχνολογία AMOLED και συχνότητα ανανέωσης εικόνας στα 120 Hz. Ο επεξεργαστής του θα είναι ο MediaTek Dimensity 8100, ο οποίος στην πιο καλά εξοπλισμένη εκδοχή του smartphone θα συνοδεύεται από μνήμη RAM 12 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB.

O εξοπλισμός της κάμερας θα περιλαμβάνει κύρια κάμερα 50 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX766, ultra wide κάμερα στα 8 Megapixel και κάμερα 2 Megapixel. Η selfie κάμερα θα είναι στα 32 Megapixel. H μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4500 mAh, αλλά οι φήμες τη θέλουν να υποστηρίζει ταχύτητα φόρτισης μέχρι και τα 150W, χωρίς, όμως να γίνεται γνωστό εάν το OnePlus Nord 3 θα έχει έναν τέτοιο φορτιστή στη συσκευασία του.

Οι φήμες για το OnePlus Nord 3 δεν αφήνουν και πολλά στην φαντασία…

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.