Nord: Η OnePlus μας προετοιμάζει για νέα συσκευή της σειράς

, Nord: Η OnePlus μας προετοιμάζει για νέα συσκευή της σειράς

Το OnePlus Nord είχε ένα εντυπωσιακό λανσάρισμα στην Ευρώπη, όμως η συσκευή δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην αγορά της Αμερικής. Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει έντονη φημολογία για νέα συσκευή OnePlus Nord, η οποία θα αφορά αποκλειστικά την αγορά της Αμερικής και θα ονομάζεται OnePlus Nord N10 5G.

Αν και δεν είχαμε κάποια ένδειξη από την εταιρεία, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό OnePlus Nord στο Instagram η OnePlus μας προετοιμάζει για μία νέα συσκευή της σειράς, χωρίς όμως να μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν συσκευή με Snapdragon 690 chipset της Qualcomm, με τη συσκευή να περνάει και από το GeekBench.

https://www.instagram.com/p/CFrl5VcnRlv/

Πέραν του επεξεργαστή, δε γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν διαφορές με το αρχικό μοντέλο. Ένας φορτιστής 18W της OnePlus είχε πάρει πρόσφατα πιστοποίηση, οπότε ίσως τον δούμε στο πακέτο αγοράς του OnePlus Nord N10. Επίσης, οι πηγές αναφέρουν 6GB RAM και 128GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου, με τιμή περίπου 400 δολάρια. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 14 Οκτωβρίου, μαζί με το OnePlus 8T.

Διαβάστε επίσης: OnePlus Nord hands-on: Φέρνει φρέσκο αέρα από τα βόρεια;

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.