OnePlus One, η πρώτη φωτογραφία της πίσω όψης του;

Χθες είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες τραβηγμένες από την 13ΜΡ κάμερα του OnePlus One και όσο πλησιάζουν οι μέρες για την επίσημη παρουσίασή του στις 23 Απριλίου βλέπουμε και άλλες πληροφορίες. Σήμερα έχουμε μια φωτογραφία που λέγεται ότι είναι από την πίσω όψη της συσκευής. Μάλλον πρόκειται για το πρωτότυπο της συσκευής και αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι το σχήμα της.

Πέρα από την πρώτη φωτογραφία του OnePlus One που μας δίνει μια γεύση για την εξωτερική του εμφάνιση, υπάρχουν δυο ακόμη φωτογραφίες που δείχνουν την motherboard η οποία φαίνεται να ανήκει σίγουρα στο OnePlus One αφού η εταιρεία έχει τυπώσει το logo επάνω.



Πηγή

Σχόλια

  • αντε να δουμε!!μια εβδομαδα εχει απομεινει για να δουμε τι θα μας αποκαλυψει!

  • Ανυπομονώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Γουσταρω πολυ το hype πριν την κυκλοφορια καθε σπουδαιου κινητου καθως και τις υποτιθεμενες φωτογραφιες του που δηθεν διερευσαν και τα πιθανολογουμενα χαρακτηριστικα του.ξερουν τι κανουν οι εταιριες

  • Εγω πιστευω θα ειναι ιδιο σχεδον με το Find 7 με μικροτερα bezels πανω και κατω και χωρις φυσικα capacitive buttons οπως εχει δηλωσει η εταιρια..Τουμπανο!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.