OnePlus: Ανακοίνωσε τα σχέδια για αναβάθμιση σε Marshallow

Μέσα από το επίσημο forum της η OnePlus ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την αναβάθμιση των smartphones σε Android 6.0 Marshmallow. Οι πληροφορίες αφορούν σε OnePlus One, OnePlus 2 και OnePlus X. Πρώτο θα ξεκινήσει να αναβαθμίζεται το OnePlus One καθώς η Cyanogen εργάζεται ήδη επάνω στη νέα έκδοση και θα δοθεί το πρώτο τρίμηνο του 2016.

H OnePlus διαθέτει και την δική της Oxygen ROM για το OnePlus One, αλλά θα πάρει Android Marshmallow μετά την κυκλοφορία του Cyanogen OS.

Το OnePlus 2 με Oxygen ROM θα αναβαθμιστεί επίσης το πρώτο τρίμηνο του 2016. Το update θα επιτρέψει σε χρήστες και developers να χρησιμοποιήσουν το Google API για αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς προς το παρόν είναι κλειδωμένο για non-default εφαρμογές.

Τέλος, και το πρόσφατα ανακοινωμένο OnePlus X θα αναβαθμιστεί σε Android 6.0 Marshmallow, αλλά ακόμη δεν έχει δοθεί το χρονοδιάγραμμα. Αφού OnePlus One και OnePlus 2 θα αναβαθμιστούν το πρώτο τρίμηνο, υποθέτουμε ότι το update του X θα έρθει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2016.

Πηγή

Σχόλια

  • Μόνο προβλήματα να μην φέρουν οι αναβαθμίσεις σε marshmallow και ας καθυστερήσουν και λιγάκι...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.