OnePlus 2 mini: Ετοιμάζεται η compact έκδοση της ναυαρχίδας;

Την ώρα που τα teaser γι το OnePlus 2, που θα ανακοινωθεί 27 Ιουλίου, γίνονται όλο και πιο έντονα, σήμερα ξεκίνησαν να ακούγονται οι φήμες για το OnePlus 2 mini. Φαίνεται πως είναι μια compact έκδοση της ναυαρχίδας με κατώτερα χαρακτηριστικά και επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αργότερα μέσα στο έτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Android pit, η ανακοίνωση του OnePlus 2 δεν θα γίνει μέσα στον Ιούλιο, η ημερομηνία ανακοίνωσης δεν είναι ακριβής, αλλά ίσως το δούμε κοντά στην IFA 2015.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι θα είναι mid-range συσκευή με οθόνη 5 ιντσών και θα είναι παρόμοιο με το περσινό OnePlus One. Δεν περιμένουμε να δούμε αισθητήρα αποτυπωμάτων, QHD οθόνη ή θύρα USB Type-C, ενώ η τιμή του αναμένεται κάτω από 300 δολάρια για να μπορέσει η OnePlus να σταθεί απέναντι σε ανταγωνιστές όπως τα Moto X και G της Motorola.

To OnePlus 2 γνωρίζουμε ότι θα φοράει Snapdragon 810, θα έχει μνήμη RAM 4GB, θύρα USB Type-C και τιμή κάτω από 450 δολάρια.

Πηγή

Σχόλια

  • Αν έβγαζε ένα mini high end πιστεύω θα ήταν πιο πετυχημένο! Τα ίδια χαρακτηριστικά με το κανονικό, απλά πιο μικρό και σχεδόν ίδιες τιμές θα ήταν καλύτερη κίνηση από ένα mid-range κατά την γνώμη μου

  • @Kalex1999 τα ιδια δεν γινετε να εχει πχ ανάλυση οθονης και μπαταρία δεν μπορούν να ειναι ίδια που να χτυπιέσαι

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.