Smartphones

OnePlus X: Η σειρά δεν θα συνεχιστεί φέτος

Την περασμένη χρονιά εκτός από τη ναυαρχίδα της, η OnePlus αποφάσισε να πειραματιστεί και με μια νέα σειρά φέρνοντας το OnePlus X. Είναι ένα πιο οικονομικό κινητό μεσαίας κατηγορίας, κομψό με Snapdragon 801, το οποίο έτυχε θετικής αποδοχής.

Εχθές η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα το OnePlus 3, όμως δεν είδαμε τον διάδοχο του OnePlus X. Ο λόγος είναι ότι δεν θα υπάρξει νέο smartphone στη σειρά X, όπως είπε ο CEO της OnePlus, Pete Lau. Η εταιρεία φαίνεται πως δεν θέλει να επενδύσει τους πόρους της σε ένα ακόμη μοντέλο μεσαίας κατηγορίας.

Αντί να διευρύνει τη σειρά προϊόντων της, η OnePlus έχει αποφασίσει να επικεντρώσει την προσπάθειά της στο να κατασκευάζει μια ναυαρχίδα τον χρόνο και το δικό της Oxygen OS, στη συνέχεια να επενδύσει σε after-sale προϊόντα και υπηρεσίες.

Το OnePlus 3 είναι το πρώτο κινητό του Κινέζου που πωλείται χωρίς προσκλήσεις και είναι απευθείας διαθέσιμο από τη σελίδα της. Η απόφαση να αφήσει πίσω τη σειρά X, ίσως τη βοήθησε να έχει περισσότερους πόρους και να διαθέσει περισσότερα αποθέματα από τη ναυαρχίδα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Ιουνίου 2016 12:17

Σχόλια

  • Δηλαδή εάν κατάλαβα καλά θα ανακοινώνει μόνο ενα κινητό το χρόνο και δεν ξαναβγαλει midranger?

  • Χμ...

    Είμαι κάτοχος του OPX και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το έχω από τον Δεκέμβριο του '15.

    Το προτιμώ σαν μέγεθος σε σχέση με το OP2 και το καινούργιο OP3 που είναι παντόφλες. Ελπίζω να ξαναβγάλουν κάποιο κινητό σε 2-3 χρόνια (που ελπίζω να μου αντέξει το κινητό) με 5" οθόνη και καλό value for money specs.

  • Ε ας βγάλει το OP3 με μικρότερη οθόνη και σε παραπλήσια τιμή, αφού απ' ο,τι φαίνεται δεν σε συμφέρει να πουλάς σε τόσο χαμηλή τιμή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.