Smartphones

OnePlus Z: Έρχεται τον Ιούλιο με punch hole και MediaTek επεξεργαστή;

Παρά τις αναφορές ως προς την κυκλοφορία ενός οικονομικότερου μοντέλου, με την ονομασία OnePlus Z, στις 14 Απριλίου η εταιρεία ανακοίνωσε μόνο τις ναυαρχίδες της, τα OnePlus 8 και 8 Pro. Φαίνεται όμως το Lite μοντέλο θα έρθει σύντομα.

O γνωστός leakster MaxJmb ανέβαζε στο λογαριασμό του μία αινιγματική φωτογραφία, η οποία αναφέρει “Ιούλιος 2020”. Στη μέση υπάρχει εικόνα με το μπροστινό μέρος μίας συσκευής και την ονομασία Z, που μάλλον αντιστοιχεί στο επερχόμενο OnePlus Z, αντί για την ονομασία OnePlus 8 Lite που ακουγόταν έντονα πριν λίγους μήνες.

Στη φωτογραφία φαίνεται μία συσκευή με μικρά, αλλά αυξημένα σε σχέση με τα OnePlus 8 και 8 Pro, bezel περιμετρικά και flat οθόνη. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η οπή για τη selfie κάμερα, η οποία σε αντίθεση με τα άλλα μοντέλα βρίσκεται στη μέση και όχι στα δεξιά της οθόνης, θυμίζοντας περισσότερο κάποιο Samsung smartphone.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ήδη γνωρίζουμε πως η οθόνη του OnePlus Z θα είναι μεταξύ 6.4 και 6.5 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με under-display αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος. Επίσης, θα είναι η πρώτη συσκευή της OnePlus με επεξεργαστή MediaTek, λογικά των Dimensity 1000L ώστε να προσφέρει υποστήριξη για δίκτυα 5G.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθυστέρηση της budget συσκευής έγινε εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, με την OnePlus να επικεντρώνεται πρώτα στην κυκλοφορία των ναυαρχίδων της. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με διαθεσιμότητα και τιμή, αν και οι αναφορές υποστηρίζουν πως η τιμή του OnePlus Z θα κυμαίνεται κοντά στα 400 Δολάρια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Μαΐου 2020 8:27

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.