OnePlus Z: Προστατευτικό οθόνης δείχνει τον σχεδιασμό του smartphone

, OnePlus Z: Προστατευτικό οθόνης δείχνει τον σχεδιασμό του smartphone

Η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα τις προηγούμενες ημέρες ότι θέλει να επιστρέψει στην αγορά των φθηνών smartphone και όπως δείχνουν οι πληροφορίες την επιστροφή της Κινεζικής εταιρείας θα σηματοδοτήσει το OnePlus Z. Προς το παρόν οι πληροφορίες που υπάρχουν για αυτό το προϊόν είναι λίγες ωστόσο οι leakster φρόντισαν για εμάς, ρίχνοντας λίγο φως στα όσα ετοιμάζει η OnePlus.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ένα προστατευτικό οθόνης που διέρρευσε στο διαδίκτυο το OnePlus Z θα έχει οθόνη με κεντρικά τοποθετημένο punch-hole. Το panel θα είναι όλο οθόνη θα έχει μικρά bezel στο πάνω και κάτω μέρος ενώ οι άκρες θα είναι ελαφρώς curved. Από την φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε το power button καθώς και τα κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης του ήχου τα οποία βρίσκονται στην δεξιά πλευρά.

Προς το παρόν παραμένουν άγνωστες πληροφορίες όπως η διάταξη της κάμερας, το SoC, η χωρητικότητα της μνήμης RAM και του αποθηκευτικού χώρου, ωστόσο σύμφωνα με έναν άλλο leakster ο Snapdragon 765 θα δώσει ζωή στο smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones featured

Ulefone Armor Pad 3 Pro: Tablet με μπαταρία 33.280 mAh που δε νιώθει τίποτα

Η Ulefone θα αποκαλύψει ένα νέο ανθεκτικό tablet με το όνομα Armor Pad 3 Pro το οποίο θα έρχεται με εκπληκτική μπαταρία 33.280 mAh.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.