Opera Mini για το iPhone

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Mobile World Congress στη Βαρκελώνη την ερχόμενη εβδομάδα, η Opera ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τον browser Opera Mini για το iPhone! Η εφαρμογή δεν έχει πάρει ακόμα το ok από το App Store αλλά η εταιρεία Opera δήλωσε ότι δεν βλέπει ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις της, ο Opera Mini είναι 6 φορές ταχύτερος από τον Safari χάρη σε τεχνολογίες συμπίεσης των δεδομένων. Καλό!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Φεβρουαρίου 2010 11:17

Σχόλια

  • Δεν είχε Opera το iphone; Για φαντάσου! Αυτόν τον είχα χρόνια στο μη εξυπνο κινητό μου που είχε άθλιο browser από τη μάνα του και μου έκανε τη ζωή καλύτερη και το πορτοφόλι βαρύτερο :)). Το βρήκα τώρα και στο OVI Store ως app για το νέο smartphone μου Nokia 5230.

  • Πότε θα έρθει στο App Store;
    Πάντα το Opera Mini ήταν το καλύτερο πρόγραμμα για mobile broswing!!!
    Και παλιότερα η Opera ήθελε να φτιάξει πρόγραμμα αλλά η Apple δεν της επέτρεψε. :S

  • Δυστυχώς, παίζει τρελή καφρίλα με αυτό.

    Όπως ξέρετε, ο opera mini χρησιμοποιεί δικούς του proxy για να συμπιέζει τις σελίδες προτού τις στείλει στο mobile device.

    Σκεφτείτε λοιπόν τί θα πεί η κάθε εταιρεία κινητής που έχει τα πανάκριβα data plan προγράμματά της, όταν ξαφνικά μια μέρα το iphone σταματήσει να χρειάζεται 500MB/μήνα για να κάνεις απλά surfing ....

    Αυτός είναι μάλλον ο λόγος που δεν το επιτρέπει η Apple :-(

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.