Oppo F1: Νέο camera phone μέσα στο μήνα

Το Oppo F1 θα είναι ένα από τα πρώτα F Series smartphones που αναμένεται να παρουσιάσει η εταιρεία, με το πρώτο αυτό μοντέλο να είναι έτοιμο για το λανσάρισμά του μέσα στον πρώτο μήνα του έτους. Μέσα στο 2016 θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα της F series της Oppo.

To Oppo F1 θα είναι ένα smartphone που θα δίνει έμφαση στο κομμάτι της φωτογραφίας, χωρίς, όμως, να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου μοντέλου. Το μόνο που έχει αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα είναι ένα teaser από την πλευρά της Oppo που δείχνει ένα μέρος του design του νέου τηλεφώνου, μαζί με τη φράση F Series is coming soon.

Σύμφωνα με την Oppo, το F1 θα ανήκει στην μεσαία κατηγορία, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε πολλές αγορές ανά τον κόσμο. Φήμες θέλουν το Oppo F1 να αποτελεί τη διεθνή έκδοση του Oppo A53, αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα κάτι τέτοιο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε έναν συνδυασμό κάμερας 13 Megapixel στο πίσω μέρος και 5 Megapixel εμπρός. Πάντως, η Oppo ετοιμάζει και άλλες συσκευές στην F Series με ενδιαφέροντα, έως και εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως σημειώνεται. Μένει να το δούμε αυτό.

Oppo F1, Oppo F1: Νέο camera phone μέσα στο μήνα

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.